Bojovný výkon na zkušené hosty nestačil

Muži "A" - 25. kolo KP HK – 12.5.2013, neděle 17:00

FK Jaroměř - SK Libčany 0:2 (0:1)

Branky: 42. Friedl, 90. Novotný

FK Jaroměř: Klofanda – Hořínek, Hrobský, Svoboda, Ponikelský – Rejchrt, Michálek, Ruprich, Strakatý (76. Horák Adam) – Škoda, Holub

SK Libčany: Tošovský – Friedl, Sýkora, Homoláč, Kocián – Ujec, Jedlička, Černý, Jukl (78. Řehounek) – Klouda (90. Pospíšil), Jelínek (73. Novotný)

Hned v úvodu utkání mohla jít Jaroměř do vedení. V 9. minutě přihrál Svoboda do útoku Škodovi, ten prokličkoval mezi obránci, překonal brankáře Tošovského, ale hosty zachránila tyč. V 17. min po Svobodově přihrávce utekl po pravém křídle Škoda, ideálně přihrál před branku Ruprichovi, ale ten z pěti metrů trefil břevno. Ve 21. minutě váhala jaroměřská obrana s rozehrávkou, k míči se dostal Klouda a z 12 metrů vystřelil. Klofanda jeho střelu stačil vyrazit. Ve 31. minutě si na vápně dobře zpracoval Hořínkovu přihrávku Škoda, ale jeho rána šla vysoko nad. Ve 42. minutě zahrávali hosté přímý kop z 18 metrů a Friedl poslal míč podél zdi k tyči jaroměřské branky. Ve 45. minutě střílel Škoda po Ruprichově centru z jedné nad.

Po změně stran se Jaroměř snažila více útočit, ale hosté ji do šancí nepouštěli. V 60. minutě po Škodově rohu hlavičkoval Ponikelský. Brankář Tošovský stačil jeho hlavičku vytlačit na roh. V 66. minutě šel sám na jaroměřskou branku Jukl. Klofanda jeho střelu stačil vyrazit. V 81. minutě poslal míč po rychlém útoku Řehounek před branku a Novotný ve skluzu mířil těsně vedle. V závěru se Jaroměř pokusila o nápor, ale hosté pozorně bránili. V 90. minutě se Hořínkův odkop odrazil od Novotného do jaroměřské branky.

Žluté karty: 48. Ponikelský – 50. Homoláč, 56. Klouda, 68. Sýkora, 78. Jukl, 86. Černý

Komentář domácích: Ve vyrovnaném utkání jsme nedokázali v první půli proměnit gólové šance a zkušeně hrající hosté nás potrestali.

Komentář hostů:

Rozhodčí: Kudláček Milan, Horský Leonard, Vítek Petr , delegát Koňák Josef

132 diváků

mich

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.