Zasloužená domácí prohra s kvalitním soupeřem

Fotbal, Krajský přebor muži, 21. kolo, 14.4.2013

FK Jaroměř – SK Týniště n. O. 1:4 (0:1)

Branky: 63. Kučera - 7. Merganc, 51. Merganc, 57. Vydarený z p.k., 64. Vydarený z p.k.

FK Jaroměř: Klofanda – Hořínek, Svoboda, Hrobský, Ponikelský – Kučera, Holub, Michálek, Ruprich – Škoda, Strakatý

SK Týniště: Marčišin – Odehnal, Voženílek, Horák, Hrubý – Novák, Plašil, Stejskal (45. Lemfeld), Vydarený – Merganc, Špaček

Týniště začalo aktivněji a už ve 2. minutě mohlo jít do vedení. Vydarený pálil ze 14 metrů a Klofanda jeho střelu vyrazil. Další Špačkovu střelu vyrazil Klofanda na břevno. V 7. minutě šli hosté do vedení. Stejskal zacentroval z pravého křídla a nekrytý Merganc pohodlně z 8 metrů hlavou skóroval. Jaroměř mohla vyrovnat ve 14 minutě. Holub se dostal po Škodově přihrávce až před brankáře hostů, ale ani nadvakrát nedokázal skórovat. Jaroměř vyrovnala hru, ale větší šanci si nevytvořila.

Úvod do druhé půle vyšel opět lépe hostům. Po autovém vhazování se dostal za obranu Jaroměře Merganc a obloučkem poslal míč nad Klofandou do branky. V 57. minutě odpískal rozhodčí penaltu za Michálkův faul a Vydarený zvýšil vedení hostů. V 63. minutě po skrumáži ve vápně hostů snížil zblízka Kučera. V 64. minutě zaváhala jaroměřská obrana s rozehráním a po ztrátě míče fauloval ve vápně Svoboda a Vydarený proměnil i další penaltu. V 70. minutě prošel do vápna hostů Škoda a Horák ho fauloval. Penaltu Škodovi brankář chytil. V 77. minutě měl slibnou šanci hostující Špaček, ale ze 14 metrů mířil vedle. V 82. minutě chytil Klofanda Mergancovu střelu z gólové pozice.

Vlastimil Horák, trenér Jaroměře: Utkání jsme si prohráli hrubými chybami před vlastním pokutovým územím, které zkušení hosté dokázali využít.

Žluté karty: 37. Kučera, 55. Strakatý, 56. Michálek, 64. Svoboda, 64. Hrobský – 18. Merganc, 43. Voženílek, 70. Horák

Rozhodčí: Vaníček, Novotný, Vlachynský, delegát Novotný

204 diváků

mich

Sestřih gólů z tohoto utkání naleznete zde:

On-line záznam z celého utkání naleznete zde: 

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.