17.9.2012 - Převaha v Týništi k bodům nevedla....

Muži "A" - 6. kolo KP HK - 16.9. neděle 16:30

SK Týniště nad Orlicí - Jiskra Jaroměř 1:0 (1:0)

Branky: 28. Schod

Jiskra Jaroměř: Klofanda – Kučera, Hrobský, Svoboda, Rejchrt – Ulrych(46. Rosuschan), Holub, Ruprich, Böhm(55. Horák J.) – Škoda, Exnar(46. Michálek)

SK Týniště nad Orlicí: Hlach - Tomášek, Horák( 46.Hrubý J.), Plašil, Huňák - Schod, Stejskal, Voženílek, Novák - Winkler (90. Hrubý R.), Kocourek(77. Voda)

Jaroměř vstoupila do utkání aktivně a vynutila si převahu. Největší šanci spálil v 8.minutě Ulrych, když postupoval ze strany sám na brankáře, ovšem přestřelil. Od 15.minuty se hra vyrovnala a i domácí měli šance. Ve 24.minutě střílel těsně vedle domácí Winkler. Hned o minutu později přišel jediný gól zápasu. Z levé strany se dostal ke střele Voženílek, jehu tvrdou střelu Klofanda bravurně vyrazil, ovšem na dorážku nekrytého Schoda byl již krátký. Po této brance bylo utkání hodně rozkouskované a plné nepřesností na obou stranách.

Do druhého poločasu nastoupila Jaroměř s cílem utkáni otočit. Byli to ovšem domácí, kteří měli první šanci. V 52. minutě šli tři na dva ale Voženílek přestřelil. V 53.minutě postupoval ze strany Rosuschan, ovšem jeho střelu gólman domácích vyrazil. Tlak Jaroměře sílil a přišli i největší šance. V 56. minutě prostrčil Ruprich do strany na Škodu, ovšem brankář domácích jeho tvrdou střelu nohama vyrazil. V 63. minutě prostrčil na vápně Michálek na Holuba, ten se ocitl v pokutovém území zcela sám, ovšem jeho střelu z úrovně penalty opět lapil pozorný brankář domácích. Domácí se pouze bránili a nakopávali balóny na své útočníky. V 64.minutě se probil obranou Jaroměře Tomášek, ovšem vysoko přestřelil. V 70. minutě postupoval ze strany na branku domácích Holub, ovšem jeho střel levačkou těsně minula branku domácích. V 70.minutě přišel další brejk domácích na jejímž konci byla střela Winklera se kterou si ovšem brankář Klofanda poradil. Jaroměř vrhla v závěru všechny síly do útoku, ovšem domácí jejímu náporu již odolali a připsali si tak hubené a těsné vítězství.

Komentář domácích, Radek Hrubý - Trenér: Jaroměř prokázala že není náhodou na špici krajského přeboru. Byl to těžký zápas kdy jsme silou vůle vyhráli 1:0. Soupeř měl opticky více ze hry a mi jsme podnikali rychlé protiútoky a z jednho takového protiútoku jsme vstřelili vedoucí branku. Vedení jsem udrželi do konce zápasu po dobré obranné hře a výkonu golmana.

Komentář hostů, Lebedinský Jiří - vedoucí mužstva: Do 15.minuty jsme byly jednoznačně lepším týmem. Poté jsme domácím přenechali iniciativu, a to díky mnoha nepřesným přihrávkám. Výsledkem toho byl vstřelený gól po odražené střele, kdy do prázdné branky dorazil nekrytý Schod. Druhý poločas jsme hráli na jednu branku, ovšem kýžený gól jsme vstřelit nedokázali. Domácí po celý 2. poločas pozorně bránili a pouze nakopávali balóny na své útočníky. Prohra je pro nás určitě zklamáním a ztrátou, neboť jsme byly herně po většinu zápasu lepším týmem.

Žluté karty: 41. Stejskal - 28. Klofanda, 40. Svoboda

Rozhodčí: Průcha, Vaníček, Šlezinger - delegát Přibyl

125 diváků

leb.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.