,,Bengo" zabralo a po zodpovědném výkonu bere konečně plný počet bodů!

11. MÚ 1. B třída, skupina ,,B"- hřiště Jaroměř - 22.10.2016 od 15:30.

FK Jaroměř ,,B" - TJ Baník Vamberk 2:0 (1:0)

Branky: 24. Balcirák, 75. Rejchrt (p.k.)

FK Jaroměř ,,B": Jaška - Plhal (73. Souček), Rejchrt, Kučera, Křivský - Ulrych, Beneš, Horák (78. Beran), Balcirák (46. Ameti) - Vít (K), Toman P. (83. Vach)

TJ Baník Vamberk: Hlach - Pavelka, Nývlt, Kotýza, Fujdiak- Chochola (56. Hamerský), Richter, Šponar (62. Samek), Kotyza (46. Vídeňský) - Brož (77. Brandejs), Šrom

Infarktový albrechtický zápas z minulého týdne připomněl kapitán Vít hned v první minutě, kdy z bezprostřední blízkosti minul bránu Vamberka. V 16. minutě vamberský brankář Hlach vyškrábl Benešovu střelu k břevnu. Vzápětí rozvířil trávu kolem branky Horák, jeho tornádo se ale stočilo k levé tyči. Ve 24. minutě vyběhl Hlach za hranice vápna v ústrety Balcirákovi, ten ho položil, zprava oběhl, a poslal míč do prázdné brány - 1:0. Benešovu střelu z přímého kopu ve 38. minutě musel Hlach pracně vyrážet.

1.B FK Jaroměř B - Baník Vamberk, 22.10.2016, foto: Václav Mlejnek

Druhý poločas zahájil Ulrych přízemní střelou na brankáře. Tu zopakoval ještě v 19. minutě. Ve 21. minutě vytěsnil Hlach Petra Tomana. V 75. minutě se obětavě vložil do souboje vamberského Pavelky s Ulrychem Beneš, který se prokutálel celým vápnem jak padlé hříbě po Velkém Taxisu, a Rejchrt kopal penaltu - 2:0. V 77. minutě ještě zkusil střelecké štěstí Tomáš Vít a pak už pro masivní střídání na fotbal nezbylo místo.

Sympaticky hrající soupeř si vytvořil mnoho šancí, jenže kompaktní a obětavě zasahující jaroměřskou obranu nepřekonal. Brankář Jaška měl v kondiciogramu na dnešní den všechny křivky v plusu a tak si Béčko po několika tenisových debaklech odnáší klasické fotbalové vítězství 1:0 ze hry.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: Dnes se v Jaroměři představil běhavý a důrazný tým, který si přijel pro tři body. V pohledném utkání kralovaly obrany, včetně brankářů, i přesto jsme se však ujali v první půli vedení. Ve druhé půli byli hosté více aktivnější, ale stoprocentní šanci si nevytvořili a my jsme přidali pojistku v podobě druhé branky. Závěr jsme zvládli a připsali si vytoužené tři body. Do pohledného zápasu zapadla svým kvalitním výkonem trojice rozhodčích.

Pavel Kotyza, vedoucí društva: Opět se potvrdilo staré známé rčení: "Nedáš gól, nevyhraješ"! Domácí tým vhodně zvolil náhradní hrací plochu, na které jsme nebyli schopni něco vymyslet. Z naší hry se vytratila souhra a fotbalové myšlení, a proto výsledek utkání je takový, jaký je. Zasloužené vítězství domácích, kteří dokázali využít svoje gólové šance.

Rozhodčí: Stejskal, Otava, Janota

ŽK: 40. Ulrych, 61. Horák - 52. Fujdiak

Diváků: 51

1.B FK Jaroměř B - Baník Vamberk, 22.10.2016, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.