,,Bengo" ve šlágru kola rozstřílelo Velkou Jesenici a zároveň pokořilo metu 100 gólů!

24. kolo OP Náchod - 21.5.2016 od 17:00 - hřiště Jaroměř. 

FK Jaroměř ,,B" - Velká Jesenice 9:0 (4:0)

Branky: 5. Bano, 14. Vít, 32.Ulrych, 43. Vít, 49. Hekele, 60. Emlar, 72. Vít, 81. Ameti, 83. Horák

FK Jaroměř ,,B": Schejbal - Valášek (80. Koler), Rejchrt, Emlar, Klíž (67. Souček) - Ulrych, Bano, Kašajík (40. Hekele), Matějka (63. Horák A.) - Vít (K), Beneš (63. Ameti)

TJ Sokol Velká Jesenice: Palasman (K) - Ježek (60. Frakowski), Marel. Hadvich, Otava (63. Vejdělek) - Kožený, Lelek, Hlávko, Slabý (60. Sklenář) - Krčil, Lášek

V dalším kole JOPECO OP mužů zavítal do Jaroměře tým ze špice tabulky z Velké Jesenice. Kdo očekával vyrovnaný souboj, ten se šeredně mýlil. Domácí tým šel od úvodních minut za vítězstvím. Hned v 1. min. se zastřeloval Bano, brankář chytá. V 6. min. přihrál Valášek Banovi a ten technickou střelou po zemi poprvé překonal Palasmana - 1:0. Ve 12. min. zahrávali domácí po malé domů nepřímý volný kop z hranice brankového území, ale Kašajík po rozehrávce přestřelil branku. O další dvě minuty našel dlouhý Schejbalův výkop Víta a ten ze dvaceti metrů trefil pod břevno - 2:0. Domácí s chutí kombinovali a přicházely další šance. V 18. min. po přihrávkách Beneše a Víta přestřelil branku Ulrych. O chvíli později opět v šanci Ulrych, který tentokrát nastřelil nohy brankáře. Ve 27. min. si na přihrávku za obránce zaběhl Matějka, ale ani on nebyl úspěšný. Vzápětí minul branku Kašajík. To ve 32. min po spolupráci Beneše s Kašajíkem rozvlnil síť potřetí Ulrych - 3:0. Poté se ke slovu dostali i hosté. Jedinou vyloženou šanci v utkání však neproměnili. Skóre se tak měnilo na druhé straně. To zakombinovali Matějka s Ulrychem a před Vítem zívala prázdná branka - 4:0.

24. kolo okresní přebor, FK Jaroměř B - TJ Sokol Velká Jesenice, 22.5.2016, foto: Václav Mlejnek Pavel Matějka ve 14. minutě před jesenickým brankářem Jiřím Palasmanem. Foto: 2x Václav Mlejnek

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Ve 49. minutě rozehrál rychle volný kop Beneš a Hekele měl snadnou úlohu - 5:0. V 55. min. se rodila šance na brejk pro hostujícího Krčila, ale Emlar včas požár uhasil. V 60. min. se k trestnému kopu z 22. metrů postavil Emlar a zakroutil míč podél zdi do branky - 6:0. Pak se dostal do šance střídající Ahmeti a po něm i Bano, ale stav se neměnil. V 72. min. už bylo na hřišti ještě veseleji. To kapitán Vít vstřelil svoji třetí branku v utkání a zároveň to byla STÁ branka Jaroměře v soutěžním ročníku. V 80. min. trefil Hekele břevno. V závěrečné desetiminutovce padly ještě dvě branky. Nejprve načal druhou stovku gólů Ahmeti, který dorazil míč do branky po kombinaci Bana s Vítem a poté se ještě prosadil další střídající plejer Horák, který zužitkoval přihrávku Ulrycha 9:0.

Domácí tým konečně zahrál podle představ. Kdo přišel v neděli do Růžovky, určitě nelitoval. Hráči slavili úspěch kombinačním pojetím hry a fotbalem se konečně bavili. Mužstvo Velké Jesenice působilo odevzdaným dojmem, a tak se zrodila nejvyšší výhra Jaroměřských v dosavadním průběhu OP.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř:

Rozhodčí: Bárta, Gieci, Vlk

ŽK: 6. Valášek - 36. Slabý

Diváků: 85

24. kolo okresní přebor, FK Jaroměř B - TJ Sokol Velká Jesenice, 22.5.2016, foto: Václav Mlejnek Štastným střelcem stého gólu Jaroměře v okresním přeboru a zároveň autorem hattricku se stal kapitán týmu Tomáš Vít.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.