Posílené ,,Bengo" nestačilo na zachraňující se Českou Skalici a pouze remizovalo

22. kolo OP Náchod - 8.5.2016 od 17:00 - hřiště Jaroměř. 

FK Jaroměř ,,B" - Česká Skalice 2:2 (1:1)

Branky: 41. Böhm (p.k.), 57. Vít - 11. Mertlík, 61. Jakl

FK Jaroměř ,,B": Schejbal - Matějka (67. Klíž), Ruprich, Rejchrt, Emlar - Častvaj (80. Hekele), Böhm, Kašajík, Bano - Vít (K), Ulrych (65. Valášek)

Trápení a zmar doprovázejí v posledních zápasech naše hráče. Nejinak tomu bylo i v utkání s Českou Skalicí. Po teplické blamáži nastoupili Jaroměřští v pozměněné sestavě. Po počátečním oťukávání uhodili jako první hosté. Dlouhou přihrávku přebral v ofsajdové pozicí stojící Mertlík a v 11. min. prostřelil na vzdálenější tyč brankáře Schejbala - 0:1. Hosté postavili před vlastním pokutovým územím obrannou hráz a spoléhali na brejkové situace v podání rychlonohého Železova a důrazného Valeše. Toho v gólové situaci vychytal v 15. min.Schejbal a domácí přežili i následný závar před vlastní brankou. Ve 25. min. si na druhé straně postavil míč na hranici "Vápna" Matějka, který první střelou sestřelil ve zdi hostujícího obránce a z dorážky vyprášil Jaklovy rukavice. Ve 30. min. střílel do břevna Bano. O minutu později minul branku Ruprich. Ve 35. střílel z trestného kopu Bano, hosty podržel Jakl. Ve 41. min. fauloval v pokutovém území Vik a kopala se penalta. Tu se štěstím proměnil Böhm - 1.1. Tento stav vydržel do konce poločasu.

22. kolo okresní přebor, FK Jaroměř B - TJ Česká Skalice, 8.5.2016, foto: Václav Mlejnek Skalický bránkář Aleš Jakl na Böhmovu penaltu naštěstí nedosáhl. Foto Václav Mlejnek.

Domácí do druhé půle přeskupili řady a pokračovalo se v dobývání českoskalické svatyně. v 50. min. po přihrávce Kašajíka střílel nad branku Ulrych. Za další dvě minuly se do centru Emlara položil Častvaj, ale ani on branku střelou z voleje netrefil. V 57. min. po nejhezčí akci zápasu vstřelili domácí vedoucí branku. To po rychlé kombinaci Kašajíka s Matějkou dopravil míč do sítě kapitán Vít - 2:1. V 60 .min. odmítli hosté vyrovnání, když nejprve Železov a následně i Hánl nedokázali své "gólovky" proměnit. Ovšem za další dvě minuty bylo vyrovnáno. To si vybral slabší chvilku domácí brankář. To jeho protějšek v brance Jakl poslal dlouhý výkop na jaroměřskou branku a na velkém vápně stojící Schejbal se jen smutně ohlédl, jak míč putuje do opuštěné branky - 2:2.

Domácí poslali do hry čerstvé hráče a na aktivitě to bylo hned znát. Bohužel žadnou z akcí se nepodařilo dotáhnout do úspěšného konce. V závěrečné šanci se v samém zavěru ocitl Rejchrt, ale ani jemu nebylo přáno.

Snaha se hráčům nedá upřít, ale slabší koncovka, mezery v obranné činnosti a hloupé góly nás srážejí. Chybí podzimní lehkost, fyzická kondice a i klid v zakončení. Přesto jsme i přes první bodovou ztrátu na domácím trávníku jv tabulce o jeden bodík navýšili náskok. V sobotu zajíždíme do dalekého Broumova a všichni doufáme...

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř:

Rozhodčí: Vaníček, Vančák, Vacek

ŽK: 55. Nymsa, 86. Šrajbr

Diváků: 80

22. kolo okresní přebor, FK Jaroměř B - TJ Česká Skalice, 8.5.2016, foto: Václav Mlejnek


Video Jana Rupricha: penalta ve 41. minutě:


Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.