Bengo vyhrálo v Poříčí a dál drží neporazitelnost !

18. kolo OP Náchod - 10.4.2016 od 16:30 - hřiště Velké Poříčí. 

TJ Velké Poříčí ,,B" - FK Jaroměř ,,B" 3:6 (0:3)

Branky: 56. Gois, 59. Gois, 80. Zelený (p.k.) - 15. Ulrych, 26. Kašajík, 30. Vít, 71. Vít, 77. Böhm, 86. Böhm

FK Jaroměř ,,B": Schejbal - Valášek, Ruprich, Rejchrt, Emlar - Ameti (89. Plhal), Böhm, Kašajík, Hekele - Vít, Ulrych (50. Souček) 

V úvodu utkání se nám představil hlavní rozhodčí Vaníček. Po rozehrání se dlouhý míč dostal až k brankáři Schejbalovi. Ozval se hvizd a v 15 (!) sekundě se k údivu všech kopala penaltu. Goisův pokus k levé tyči však bravurně " hříšník" zlikvidoval. O minutu později kopali Jaroměřští po dalším nesmyslném verdiktu HR přímý volný kop ze 20 metrů. Böhm však vysoko přestřelil. V 10. min. po pěkné kombinaci ve středu pole střílel nepřesně Rejchrt. Za pět minut přihrál Ahmeti Ulrychovi a hosté se radovali - 0:1. Ve 26. min. si vzal na půlce míč Kašajík a po sólu obstřelil domácího brankáře - 0:2. První půlhodinu zápasu završil třetí brankou Vít, když se po rohu a následných zmatcích v pokutovém území prosadil hlavou - 0:3. Ve 36. min. spálil gólovku domácí Kaněra, když netrefil branku. Po dalším rohu ve 38. min. Víta vychytal Jansa. Ve 40. min. po kiksu domáci obrany zachraňoval po střele aktivního Víta na brankové čáře Svatoš. Poslední šanci prvního poločasu spálil Böhm, který ze strany postupoval sám na brankáře, ale trefil jen jeho nohy.

I druhý poločas začali hosté aktivněji. Pěknou střelu vyslal ze 20. metrů Emlar. O chvíli později po nahrávce Kašajíka nepřekonal gólmana Böhm. Poté hosté polevili v koncentraci, domácí vycítili šanci a začali hostující obraně zle zatápět. V 56. min. po přesném centru Šnajdra překonal hlavou Schejbala Gois - 1:3. Domácí ještě víc "zatlačili na pilu" a výsledkem byla další branka v jaroměřské síti. To dlouhý nákop minul Ruprich a nabíhající Gois vstřelil v 59. min. svoji druhou branku - 2:3. Hosté se oklepali a vrátili se ke své aktivní hře. Uklidňující čtvrtou branku vstřelil v 71. min. po rohovém kopu Böhma a následném hlavičkovém přiťuknuití Rejchrta Vít nekompromisní střelou "pod víko" - 2:4. V rozmezí tří minut zvonila dvakrát branková konstrukce velkopořičské branky.

V 77. min. trefil pravou šibenici ze 17. metrů Böhm - 2:5. V 80. min. si vzal opět slovo hlavní rozhodčí. Poté, co si domácí útočník šlápl na tkaničku Schejbalovy kopačky, odpískal druhý pokutový kop. (Dle místních, to byla již čtvrtá odpískaná penalta ve prospěch domácích za víkend. Asi dobrej oddíl...). Zelený snížil na 3:5. To nejlepší však přišlo nakonec. V 86. min. zacentroval Vít a střelec Böhm z voleje z 11 metrů propálil Jansu. Těsně před koncem ještě domácí brankář perfektně zasáhl proti přímému volnému kopu Böhma. Hosté tímto vítězstvím překonali v tabulce padesáti bodovou hranici a stále pokračují bez ztráty bodu. Tentokrát měli hru pod kontrolou a kromě patnáctiminutovky ve druhé půli na hřišti dominovali.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: 

Rozhodčí: Vaníček, Franěk, Saučuk

ŽK: 6. Gois, 64. Svatoš, 87. Hanzl - 1. Schejbal, 60. Kašajík

Diváků: 50

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.