Juniorka si připsala další výhru v dalekém Machově

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

16. kolo OP Náchod - 26.3.2016 od 15:00 - hřiště Machov. 

Veba Machov - FK Jaroměř ,,B" 1:3 (0:1)

Branky: 87. Šolín - 44. Seifert, 57. Ulrych, 61. Böhm

TJ VEBA Machov: Král - Martinec, Kubeček L., Zima, Hurdálek (64. Sedláček), Šváb, Středa, Purtig, P. Kubeček, Svatoš, Šolín

FK Jaroměř ,,B": Kořen - Kučera (39. Valášek), Rejchrt, Ruprich, Emlar - Seifert, Böhm, Kašajík (65. Hekele), Ameti (46. Klíž) - Vít (79. Souček), Ulrych (77. Mertlík)

V 16. kole OP zajížděli jaroměřští fotbalisté do Machova, kde odehráli těžké utkání. Velmi nerovný a podmáčený terén byl velkou překážkou pro kombinační fotbal. Přesto jsme si od začátku vytvořili mírný tlak. Domácí pozorně bránili a po zisku míče vše nakopávali na jediného útočníka, který však dělal obraně nemalé starosti. V 9. min. našel Ruprich Seifertovu hlavu, míč šel nad branku. O 3 min později po spolupráci Kašajíka s Böhmem trefil Vít jen brankařovu náruč. Ve 13. min. hasil požár za cenu žluté karty Kučera. Ve 20. min po přihrávce Víta za machovskou obranu neuspěl proti Královi Ulrych. Ve 23. min. zakroutil přímý volný kop vedle pravé tyče Böhm. Ve 40. min. se pokoušel střelou ze čtyřiceti metrů překvapit gólmana Seifert. Pokus se mezi tři tyče nevešel. V závěru poločasu rozehrál standardní situaci Kašajík na Ulrycha, ten přistrčil Seifertovi a jeho střela zapadla pomocí tyče poprvé do sítě 0:1. Vzápětí na druhé straně vychytal Kořen šanci Kubečka.

PUJedna z jaroměřských šancí ve druhé půli. Foto: Václav Mlejnek

Ve druhém poločase jsme přidali na pohybu, což dělalo domácím velké starosti. V 58. min. se prosadil Ulrych a mohli jsme se radovat podruhé 0:2. Za další tři minuty lovil domácí brankář míč ze sítě potřetí. Ulrych přihrál nezištně před poloprázdnou branku Böhmovi a ten už si věděl rady - 0:3. Domácí nestíhali a rodily se další šance. V rozmezí několika minut se do dvou šancí dostal Ruprich, bohužel branka pro něho byla malá. Poté o sobě dali vědět i Machovští. Nejprve Kořen zasáhl proti šanci Šolína, aby posléze zvonila tyč za jeho zády po střele stejného hráče. Další úspěšný zákrok si připsal Kořen po gólové hlavičce Sedláčka. Na druhé straně vystihl malou domů Böhm, postupoval sám na brankáře, ale trefil jen jeho hlavu. V 87. min. přišel Kořen o čisté konto, kdy ho utěšenou střelou do šibenice překonal Šolín.

V tomto zápase jsme před zraky jaroměřského starosty získali do tabulky tři body po velkém boji.

V sobotu přivítáme od 16:00 tým SK Babí.

 

Rozhodčí: Klečák, Vaníček, Saučuk

DS: Galba

ŽK: 41. Zima - 14. Kučera, 28. Vít, 75. Klíž

Diváků: 30

OP TJ VEBA Machov - FK Jaroměř B 26.3.2016, foto: Václav Mlejnek OP TJ VEBA Machov - FK Jaroměř B 26.3.2016, foto: Václav Mlejnek OP TJ VEBA Machov - FK Jaroměř B 26.3.2016, foto: Václav Mlejnek OP TJ VEBA Machov - FK Jaroměř B 26.3.2016, foto: Václav Mlejnek OP TJ VEBA Machov - FK Jaroměř B 26.3.2016, foto: Václav Mlejnek

Zkrácený sestřih zápasu:


Ohlasy v tisku:

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.