Juniorka zahájila sezónu vysokou výhrou nad neškodným Mezilesím

15. kolo OP Náchod - 19.3.2016 od 15:00 - hřiště Jaroměř. 

FK Jaroměř ,,B" - TJ Sokol Mezilesí 4:0 (2:0)

Branky: 8. Emlar, 30. Ulrych, 54. Seifert (p.k.), 84. Böhm (p.k.)

FK Jaroměř ,,B": Kořen - Emlar, Rejchrt, Ruprich, Klíž (70. Souček) - Seifert (70. Hekele), Beneš, Böhm, Valášek - Vít (K) (70. Ameti), Ulrych

TJ Sokol Mezilesí: Škoda - Holý, Vítek M (K) (80. Lazorka), Hanuš, Maixner (65. Hůlka) - Švika (43. Macháček), Vaněk, Kárník, Novák - Drašnar, Vítek J.

K prvnímu jarnímu zápasu nastoupili domácí bez zraněného Kašajíka. Od úvodních minut se nastěhovali na polovinu soupeře a začali hosty dostávat pod tlak. Ve 3. min. střílel do náruče hostujícího brankáře z přímého volného kopu Böhm. V 8. min. po spolupráci Valáška s Ulrychem viděli diváci první gól z kopačky Emlara - 1:0. O dvě minuty později hlavičkoval po rohovém kopu Seiferta vedle branky kapitán Vít. Poté po dlouhém autovém vhazování Böhma.střílel z osmnácti metrů nad branku Beneš. Ve 28. min. se měnil stav podruhé. Střelu Klíže do břevna dorazil za Škodova záda hlavou Ulrych. V další šanci po uličce Víta neuspěl proti gólmanovi Ulrych. Po další pěkné spolupráci Emlara s Böhmem pálil pouze do boční sítě Seifert. V poslední šanci první půli neuspěl po rohu Beneše Vít.

PUJakub Emlar odpálil patičkou první gól zápasu. Foto: Václav Mlejnek

Hned po přestávce poslal dlouhý nákop Kořen na Víta, ten prodloužil na Ulrycha, který postupoval sám na brankáře a zahodil další tutovku. V 50. min. přihrál Ulrych Seifertovi, ale ani on se v koncovce neprosadil. O minuty později vystřelil hostující Maixner poprvé a naposledy na branku Kořena. V 53. min. fauloval v pokutovém území Novák Böhma a sudí Škoda ukázal nekompromisně na penaltový puntík. Exekuce se ujal Seifert a trefil přesně k tyči - 3:0. V 60. min. zachránil hosty od další branky zákrok brankáře proti smolaři Ulrychovi. O deset minut později netrefil branku z pěti kroků Böhm. Pět minut před koncem byl v "šestnáctce" sražen Beneš a rozhodčí neváhal odpískat druhý pokutový kop a hostujícího obránce Holého poslat trochu přísně předčasně do sprch. Míč si vzal Böhm a penaltu bezpečně proměnil V závěrtečných dvou minutách ještě dvakrát zvonila pravá tyč Mezileské branky po sřelách Emlara a střídajícího Ahmetiho.

Jaroměřští si dnes připsali povinné tři body se soupeřem, který přijel s obrannou taktikou, na útočnou polovinu se dostával jen sporadicky. Za celý zápas vystřelil na branku jen jedenkrát, a tak Kája Kořen pokřtil nové rukavice snadným čistým kontem. Vyšší fotbalovosti dnes bránil hrbolatý terén a zbrklost domácích hráčů v útočné fázi zabránila vyššímu skóre. Příští sobotu vyrážíme do Machova.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: Od začátku zápasu měla Jaroměř jasnou herní i gólovou převahu. Neproměnila však spoustu gólových šancí a nastřelila ještě 4x tyč. Její vítězství je jednoznačně zasloužené.

Rozhodčí: Škoda, Gieci, Lokvenc

ŽK: 23. Ulrych, 76. Souček, 78. Böhm - 27. Švika, 46. Holý, 53. Novák, 63. Vítek

ČK: 83. Holý (po 2 ŽK)

Diváků: 50

OP FK Jaroměř - TJ Sokol Mezilesí 19.3.2016, foto: Václav Mlejnek OP FK Jaroměř - TJ Sokol Mezilesí 19.3.2016, foto: Václav Mlejnek OP FK Jaroměř - TJ Sokol Mezilesí 19.3.2016, foto: Václav Mlejnek OP FK Jaroměř - TJ Sokol Mezilesí 19.3.2016, foto: Václav Mlejnek OP FK Jaroměř - TJ Sokol Mezilesí 19.3.2016, foto: Václav Mlejnek
OP FK Jaroměř - TJ Sokol Mezilesí 19.3.2016, foto: Václav Mlejnek OP FK Jaroměř - TJ Sokol Mezilesí 19.3.2016, foto: Václav Mlejnek OP FK Jaroměř - TJ Sokol Mezilesí 19.3.2016, foto: Václav Mlejnek OP FK Jaroměř - TJ Sokol Mezilesí 19.3.2016, foto: Václav Mlejnek OP FK Jaroměř - TJ Sokol Mezilesí 19.3.2016, foto: Václav Mlejnek

 

Ohlasy v tisku:

Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.