Bengo i přes nepřesvědčivý výkon vyhrálo derby ve Velichovkách

PŘIDÁNA FOTOGALERIE

13. kolo OP Náchod - 31.10.2015 od 14:00 - hřiště Velichovky. 

TJ Velichovky - FK Jaroměř ,,B" 1:5 (0:2)

Branky: 55. Novotný - 25. Vít, 33 Beneš (p.k.), 70. Beneš, 72. Munzar, 89. Munzar

FK Jaroměř ,,B": Šebesta - Klíž (84. Špaček), Rejchrt, Ruprich, Plhal (56. Křivský) - Ameti, Böhm, Beneš (80. Koller), Vladeka (69. Valášek) - Vít (K), Munzar

 

Zatímco Velichovští nastoupili do prestižního utkání v nejsilnější sestavě, jaroměřské rezervě chyběl zraněný brankář Kořen, špílmachr Kašajík a "nezvěstný" kanonýr Seifert. Po počátečním oťukávání se do první šance dostal po rohovém kopu hostující Rejchrt, ale hlavou branku netrefil. O chvíli později střílel z dobré pozice Ahmeti přímo do náruče brankáře. V 16. min. hlavičkoval nad branku Vít. Ve 24. min. vychytal Hasník Vladekův sólový nájezd. Po následném rohovém kopu se poprvé měnilo skóre. Böhm našel hlavu Víta a bylo 0:1. Ve 30. min. mohl vyrovnat domácí Karel, ale Šebesta byl proti. Ve 33. min. po autovém vhazovaní zcela zbytečně vrazil Šolc do Ahmetiho a sudí Franěk nařídil pokutový kop. Zodpovědnost vzal na sebe Beneš a k levé tyči zvýšil vedení hostů - 0:2. Ve 37. min. unikl po levém křídle Klíž, přihrál Munzarovi a z následné přihrávky vystřelil nepřesně Böhm. Poslední šanci první půle měl Ruprich, který se snažil přelobovat Hasníka, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.

13. kolo okresní přebor, TJ Velichovky - FK Jaroměř B, 30.10.2015, foto: Václav Mlejnek Branka Tomáše Víta ve 25. minutě.
Galerie k zápasu zde.

Hned zkraje druhého poločasu přestřelil branku po dalším Böhmově rohu hlavou Munzar. Poté převzali iniciativu domácí a zle zatápěli jaroměřské obraně. Hra hostů přestala mít řád, hráči nedokázali udržet míč a dostávali se pod značný tlak, který vyústil ve snížení na 1:2 zásluhou Ma. Novotného, který zblízka prostřelil "jesličkami" Šebestu. Následovalo několik závarů v hostujícím pokutovém území, naštěstí k vyrovnání nedošlo. Vysvobození přinesla 70. min. kdy si Beneš z obránců udělal slalomové branky a s přehledem pokořil Hasníka - 1:3. Za další dvě minuty našel Böhm svým centrem na zadní tyči Munzara a ten lehkou tečí zvýšil vedení Jaroměřských - 1:4. Domácí už nenašli síly na korekci výsledku a tak se čekalo na závěrečný hvizd. Těsně před koncem ještě vystavěla velichovská obrana dálnici Ahmetimu, ten prošel s míčem, vystřelil po zemi, Hasník vyrazil před sebe a Munzar si připsal druhou branku v utkání 1:5. Pro domácí kruté.

Výkon našeho mužstva nebyl tentokrát ideální, nutno podotknout, že domácí se představili ve výborném světle a jejich postavení v tabulce v žádném případě neodpovídá jejich výkonnosti. V posledním utkání podzimu přivítáme v sobotu tým z Hejtmánkovic.

Rozhodčí: Franěk, Berger, Laik

DS: Vítek

ŽK: 32. Šolc - 34. Klíž, 36. Ruprich, 51. Plhal, 81. Vít

Diváků: 120

13. kolo okresní přebor, TJ Velichovky - FK Jaroměř B, 30.10.2015, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.


Ohlasy v tisku:

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.