Bengo rozstřílelo Broumov a dál drží neporazitelnost !

10. kolo OP Náchod - 11.10.2015 od 16:00 - hřiště Jaroměř. 

FK Jaroměř ,,B" - Slovan Broumov ,,B" 7:1 (5:0)

Branky: 4. Böhm, 27. Ameti, 30. Seifert, 37. Seifert, 39. Beneš, 64. Hekele, 71. Vít - 84. Horváth

FK Jaroměř B: Kořen - Klíž, Rejchrt, Ruprich, Křivský (46. Horák A.) - Seifert (58. Hekele), Böhm, Beneš (46. Špaček), Vladeka - Vít (K) (72. Koller), Ameti (58. Munzar)

Slovan Broumov B: Fajstl - Dostál, Balcar, Bitnar, Riabec, Horváth P., Horváth D., Kivák, Lehotský, Pokorný (46. Hamada), Novák

Tomáš Paleček, Evžen Zvolánek - FK Jaroměř:  Do utkání 10. kola OP se vrátil do sestavy středopolař Beneš a střed obrany navíc vyztužil Ruprich. Domácí si hned od začátku vytvořili tlak a tak se na první gól čekalo jen do čtvrté minuty, kdy si po faulu na Beneše postavil míč Böhm a cizelérsky ho poslal do pravé šibenice broumovské brány – 1:0. Hned o minutu později se situace opakovala. Tentokrát Böhmova střela o fous branku minula. Jaroměřští byli nadále aktivní a hrstce věrných diváků předvedli pěkné akce. Ve 24. min. po dlouhé přihrávce Rejchrta byl v dobré pozici Seifert, ale trefil jen nohy brankáře. Za dvě minuty hlavičkoval Ahmeti vedle branky. Ve 27. min. už se skóre měnilo, kdy po pěkné kombinaci Beneše se Seifertem vrátil vyražený míč do sítě Ahmeti 2:0. Za další tři minuty poslal Beneš přesnou přihrávku Seifertovi, ten si míč přehodil z levačky na pravačku a hostující gólman šel pro míč do sítě potřetí – 3:0. Ve 37. min. přidal Seifert další gól a bylo to 4:0. Za další minutu střílel Beneš pouze doprostřed brány. Z dalšího rychlého útoku po přihrávce Vladeky trefil Ahmeti ze tří kroků pouze břevno prázdné brány a z dorážky trefil Vít pouze brankáře Fajstla. Ve 39. min. vybídl Böhm ke skórování Beneše a ten zkušeně poslal míč do branky - 5:0. Po celých čtyřicet pět minut fungovala domácím defenzíva bezchybně, na Kořena nešla jediná střela.

muži B FK Jaroměř B - Slovan Broumov B 11.10.2015 foto Václav Mlejnek Gól Ersina Ametiho. Foto: Václav Mlejnek
Galerie k zápasu zde.

Ve druhé půli po prostřídání ubylo na kvalitě hry, domácí sice stále kontrolovali průběh hry, ale další šance nepřicházely. Až v 64. min. poslal Ruprich dlouhý pas na Vladeku, ten zasprintoval podél brankové čáry a poslal přesnou přihrávku před prázdnou branku Hekelemu - 6:0. V 71. min. centroval Klíž, domácí kapitán Vít byl u míče dřív než vyběhnuvší brankář a hlavou vstřelil sedmý gól. Šest minut před koncem si vybral slabší chvilku asistent rozhodčího a P. Horváth, stojící v metrovém ofsajdu, překonal prokřehlého Kořena a uzavřel gólový účet zápasu. Byla to jediná střela Broumovských za celý zápas. Víc jim spolehlivá obrana nedovolila. Příští víkend nám začíná kvarteto těžkých zápasů, kdy nejprve zajíždíme do Velké Jesenice.

 

Rozhodčí: Lokvenc, Janeček, Vlk

ŽK: 0:0

Diváků: 44

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Ohlasy v tisku:

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.