Bengo vyhrálo ve Skalici a udrželo tak podzimní 8 zápasovou neporazitelnost !

9. kolo OP Náchod - 4.10.2015 od 16:00 - hřiště Česká Skalice. 

TJ Ji. Česká Skalice - FK Jaroměř ,,B" 1:3 (1:1)

Branky: 7. Valeš - 11. Železov, 60. Vít. 90. Ameti

FK Jaroměř ,,B": Kořen - Klíž, Rejchrt, Kučera (8. Špaček), Křivský - Seifert, Böhm, Vít (K), Vladeka (65. Ameti) - Munzar (78. Hekele), Železov (90. Souček)

Tomáš Paleček, Evžen Zvolánek - FK Jaroměř: K utkání do České skalice jsme zajížděli bez dvou  opor, Beneše a Valáška. Na perfektním trávníku jsme se rozjížděli tradičně pomalu, a tak si brankář Kořen z kraje zápasu zachytal. Přesto jsme už v 7. min. uprostřed hřiště zbytečně ztratili míč, ten se dostal k nekrytému kanonýrovi Valešovi a domácí se radovali - 1:0.  Domácí měli v poli mírnou převahu, kterou naštěstí nedokázali využít ke vstřelení další branky, kdy Kořen vychytal Nováka.  V 11. min. si po přihrávce Seiferta zpracoval balón Železov a technickou ranou obstřelil gólmana Jakla a vyrovnal na 1:1. Hra se odehrávala ve středu pole, obě mužstva se snažila, ale do konce poločasu se skore již nezměnilo.

Ve 47. min. po hezké individuální akci trefil bombou břevno českoskalické branky Železov. V 60 . min. jsme se radovali podruhé. Po prudké ráně Seiferta vrátil míč do branky střelou z patnácti metrů kapitán Vít 1:2. V 87. min. se zaskvěl dvěma zákroky Jakl, kdy zlikvidoval šanci Seiferta a následně i dorážku Ahmetiho. Domáci vrhli poslední zbytky sil do útočení, nakopávali dlouhé balony a snažili se o vyrovnání. V 90. min. domácí kopali roh, do "vápna" se nastěhoval i domácí brankář a hosté přežili 100% šanci, kdy ostrostřelec Valeš napálil míč z "malého vápna" jen do břevna. Odražený balón ukořistil Železov, přesprintoval celé hřiště a předložil míč na zlatém podnose Ahmetimu, který pohodlně dovedl míč do opuštěné branky - 1:3. I když se tentokrát hra příliš nedařila, dokázali jsme vybojovat do tabulky další tři body, které budeme chtít potvrdit příštíneděli s broumovským "béčkem". Do rámce utkání zapadla svým dobrým výkonem i mladá rozhodcovská trojice.

Rozhodčí: Štelzig, Vítek, Franěk

ŽK: 74. Králíček - 20. Vladeka, 24. Seifert, 57. Munzar, 76. Böhm

Diváků: 80

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.