Béčko ztratilo body pět minut před koncem

8. kolo - 1.B. třída ,,o sestup H" - 2.5.2015 od 17:00 - Jaroměř. 

FK Jaroměř ,,B" - Sokol Lípa nad Orlicí 1:2 (0:1)

Branky: 52.Vít - 29. Kafka, 85. Vašata

FK Jaroměř ,,B": Schejbal - Křivský, Beneš, Emlar, Klíž - Hekele, Jirka, Vít, Ameti (90. Valčík) - Ulrych (46.Bohm), Seifert

Sokol Lípa nad Orlicí: Janeček - Šreibr, Mondík, Palán, Škop (79.Vašata) - Král, Prošvic, Tlapák, Brzokoupil (90. Karlík) - Kafka, Charvát (90.Halíř)

khfotbal.cz: Béčko Jaroměře přivítalo v sobotu Lípu nad Orlicí, ta měla ještě stále hrát bez zraněného Vašaty. Jeho příběh však nakonec zápas rozhodl. Jaroměř se díky výhře v Borohrádku vyšvihla na druhé místo a měla šanci na odpoutání se od pole mužstev bojujících o záchranu. Nestalo se díky právě Josefu Vašatovi, který přijel na zápas přímo ze školení trenérů licence B, nastoupil na posledních 12 minut a podařeným trestňákem rozhodl o výhře své Lípy 2:1.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: Celý zápas jsme byli lepší a hosty jsme zatlačili na svoji polovinu, ale to bylo vše. Brankově totálně bezzubí, a proto nemůžeme vyhrát. Super výkon rozhodčích.

Libor Beran, vedoucí mužstva Sokol Lípa nad Orlicí: Bez čtyř hráčů základní sestavy jsme jeli do Jaroměře především bojovat. I když jsme celý zápas tahali za kratší konec, právě bojovností jsme si uhráli důležité tři body. Děkuji staré garnituře hráčů, že nás nenechali ve štychu. Makali, dřeli a nechali na hřišti srdce. Mladším přeji hodně studijních úspěchů a doufám, že časem vyběhnou na hřiště jako laureáti Nobelových cen.

Rozhodčí: Otava

DS: 

ŽK: 58.Seifert, 73.Emlar - 64.Brzokoupil, 87.Kafka

Diváků: 80

muži B FK Jaroměř  - Lípa nad Orlicí 2.5.2015, foto: Václav Mlejnek Vašatův rozhodující gól v 85. minutě. Foto: Václav Mlejnek.

 

Ohlasy v tisku:

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.