Hodnocení mladších žáků - jaro 2023

Úspěchy mladších žáků na jaře 2023 shrnul trenér Petr Libich.


Na začátku sezóny jsem si dal jasný cíl. Začlenit nové hráče mladších žáků ročníku 2010/2011 do týmu a kvalitativně posunout kluky z ročníku 2011 směrem nahoru.

Naprostá většina kluků se toho zhostila se ctí. Postupem času bylo vidět kdo chodí poctivě na tréninky. V podzimní části náš tým skončil v druhé půlce tabulky. V zimní přípravě jsme opět hráli Zimní ligu v Dobrušce, kde jsme sehráli víc jak dvacet zápasů. Zde nás jako na podzim srážela malá střelecká produktivita, ale fotbalově jsme stoupali.

Na jaře už to bylo jiné, cíl byl jasný, bojovat o nejvyšší příčky. Točil jsem všechny kluky, kteří chodili stabilně na tréninky. Bylo na nich vidět vidět, že chtějí hrát, a hlavně urvat výhru.

Naši skupinu jsme s přehledem vyhráli s bilanci 17 výher, 3 remízy a 5 proher, se skóre 75:27. Kluci předváděli pěkný fotbal, a konečně i s gólovým zakončením. Nejlepší střelec jara byl Luboš Hemelík se 17 brankami (poslední zápas dohrál se zlomenou rukou).

Všichni hráči ročníku 2010 průběžně doplňovali náš tým starších žáků, kde rozhodně ostudu neudělali. Celou odehranou sezónu hodnotím jako výbornou. Kluci náš cíl splnili, za což patří díky i Michalovi Dufkovi, který jako trenér vedl množství tréninků.


mladší žáci, 4.7.2023, foto: Václav Mlejnek Poslední zápas v Nové Pace. Foto: Petr Libich

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.