Hodnocení mladších žáků - podzim 2021

Mladší žáky trénuje Petr Libich a Martin Slezák. Tento tým postoupil do finálové skupiny pro jarní část, a tak jsme vyzpovídali jednoho z trenérů - Petra Libicha .

Jaké je Tvé hodnocení podzimní části sezóny?
   Podařilo se nám postoupit z druhého místa do Jarní finálové skupiny. Podzimní skupinu jsme měli výborně rozehranou, ale v průběhu podzimu na kluky spadla deka a o postup jsme bojovali do posledního kola. Z pohledu výsledku hodnotím podzim kladně, ale musíme zapracovat na herní praxi.

trenér Petr Libich, 5.9.21, foto: Václav Mlejnek Trenér mladších žáků Petr Libich (zcela vlevo). Foto 4x: Václav Mlejnek.

Tým postoupil do finálové části pro jarní část, byl to Váš hlavní cíl?
   Ano, byl. Chtěli jsme postoupit. Chceme hrát těžká utkání proti soupeřům, se kterými se stabilně nepotkáváme a jednou z možností je Finálová skupina.

Jaké vidíš největší přednosti Tvého týmu, a naopak, co vidíš jako jeho největší slabiny?
   Předností je takzvané dobré jádro. Velká část kluků chodí stabilně na všechny tréninky a i na mistrovská utkání. Na jejich výkonech to je vidět, Nehledají neustále nějaké výmluvy proč nemůžou na trénink. Bohužel je ale i pár jedinců, kterým se tolik nechce a na hřišti to je pak znát.
   Velkou slabinou jsou velké výkyvy výkonnosti při zápasech. Jeden zápas kluci odjezdí, a druhý jedou už jen na půl plynu.

trenér Petr Libich, 3.10.21, foto: Václav Mlejnek Trenér mladších žáků Martin Slezák.

Jaké máte cíle ve finálové skupině?
   Samozřejmě, že jen ty nejvyšší. Soupeři jsou více než kvalitní. Takže se těšíme na těžké zápasy, kde kluci budou muset ukázat co umí.

Váš tým čítá opravdu hodně hráčů, čemu to přisuzuješ?
   Do sezony jsme nastoupili v počtu 14 hráčů, složených z ročníku 2009 a 2010. V průběhu sezony k nám přestoupili ze Smiřic Viktor a Coudy, z Rasošek David s Kryštofem a v neposlední řadě Tomáš, který začíná s fotbalem. Sešly se tedy dva silnější ročníky, které se podařili doplnit. Hráčů máme dost, což je dobře. Kluci chodili doplňovat na mistrovská utkání starší žáky. Na jaře v tom budeme pokračovat.

Sokol Třebeš, 5.9.21, foto: Václav Mlejnek Zápas mladších žáků se Sokolem Třebeš, 5.9.21

Byl jsi zároveň i členem VV FKJ, ale v průběhu roku 2021 jsi z něj vystoupil, proč?
   Pro mě je to uzavřená kapitola, ke které se není již potřeba vyjadřovat.

Sokol Třebeš, 3.10.21, foto: Václav Mlejnek Zápas mladších žáků se Sokolem Třebeš, 3.10.21

Jsi zároveň trenérem výběrů OFS Náchod a rovněž i Tvé pracovní vytížení je obrovské, jak to vše zvládáš?
   Někdy je toho už bohužel moc.
   Mladší žáci trénuji třikrát týdně, plus každý víkend mistrovský zápas. Do toho chci samozřejmě vidět i staršího syna Matyáše, který hraje za mladší dorost.
   Za OFS Náchod nastupuje pět našich hráčů. Podzimní kolo jsme vyhráli. Pokud se nám podaří zopakovat náš výkon na jaře, tak postoupíme do republikového semifinále výběrů OFS, který se hraje v Hluku na Moravě. Takže i toto mi zabírá dost času.
   Je otázkou, co se bude dít po sezoně, ale je jasné, že budu muset některé fotbalové činnosti omezit. V tuto chvíli mi už nebývá dostatek času na rodinu a volný čas takřka nemám.

Mladší přípravka statistika Tablo a statistiky hráčů mladších žáků

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.