Mladší žáci urvali šest bodů na domácím hřišti

8. mistrovský turnaj MLŽ - KP - skupina C - 20.10.2019 - Jaroměř

V neděli, 20.10.2019, odehráli mladší žáci další z mistrovských turnajů, tentokrát v této podzimní části naposledy na domácím půdě. Již tento fakt byl dostatečnou motivací. Dále pak vyrovnaná tabulka, a tak jsme dnes toužili naplno bodovat. Našimi dnešními soupeři byli : MFK Nové Město n./M., TJ Červený Kostelec/Baník Rtyně a Spartak Police n./M./FK Náchod "B".

FK Jaroměř - MFK Nové Město n./M. 2:0 (0:0)

Branky: Mrkos, Olexa

Do souboje s týmem, který je o pár bodů v tabulce před námi, jsme vstoupili trochu ospale a nepřesně. Soupeř na tom byl naštěstí stejně, a tak byl první poločas spíše bojem o každý kus hřiště. Ve druhé půli jsme zabrali, skvalitnili hru a soupeře začali přehrávat. Z toho nakonec plynuly zasloužené goly po pěkných akcích a díky tomu jsme si připsali důležité vítězství.

MZ FKJ - Č.Kostelec/Rtyně, 20.10.2019, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec/Baník Rtyně 0:1 (0:0)

Branky: (

Zápas s Kostelcem jsme chtěli jednoznačně zvládnout. Začátek byl opět trochu ospalý a vyrovnaný. Poté jsme opět přebrali otěže zápasu do svých rukou a šance střidala šanci. Bohužel ani ty nejvyloženější jsme nebyli schopni proměnit. Soupeř měl jedinou, kterou proměnil. Krásná střela z dálky byla pro Vaška nechytatelná. I přes náš tlak na konci zápasu jsme tentokrát odešli poraženi.

MZ FKJ - Č.Kostelec/Rtyně, 20.10.2019, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

FK Jaroměř - Spartak Police n.M./FK Náchod "B" 2:1 (1:1)

Branky: Kadlec, Baudyš

Poslední dnešní představení a zase ten začátek. Po velké chybě vzadu jsme po pár minutách prohrávali a pak začalo obléhání soupeřovi brány, který zodpovědně bránil. Srovnat se nám naštěstí podařilo ještě do poločasu. Po změně stran byl o obrázek hry stejný. Náš veliký tlak, dobrá obrana soupeře, přes kterou jsme se víc a víc dokázali dostat a dostávat se do šancí. Ujala se až ta poslední po krásné souhře Adama Dítěte s Baudym a druhý jmenovaný rozhodl o naší výhře.

Sestava FK Jaroměř : Chejnovský - Hanák, Mrkos, Dohnal - Baudyš, Dítě, Nguen, Olexa, Kadlec, Hrobský - Bano, Prokš

Martin Čenovský, Lukáš Muller - trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme odstartovali poslední třetinu podzimní části a věděli jsme, že je dnešní turnaj s ohledem na tabulku hodně důležitý. Také jsme si to naposledy v tomto roce chtěli užít před domácím publikem. Bereme šest bodů, chtěli jsme děvět, avšak nás dnes zabrzdilo v zápase s Kostelcem neproměňování obrovských šancí. Naopak v posledním utkání jsme se nevzdali ani přes nepříznivý stav a šli si za vítězstvím, což se nám nakonec podařilo a díky tomu můžeme dnešní turnaj hodnotit pozitivně. Děkujeme klukům za výkon a bojovnost. Čekají nás tento rok ještě tři turnaje, na které se chceme co nejlépe připravit.

Děkujeme rodičům a fanouškům za hlasitou podporu kluků.

Rozhodčí: Tokár Pavel, Čekal Matyáš

Diváků: 80

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.