Solidních šest bodů mladších žáků z Třebše

5. mistrovský turnaj MLŽ - KP - skupina C - 5.10.2019 - HK - Třebeš

V sobotu, 5.10.2019, odehráli mladší žáci další, v pořadí již pátý mistrovský turnaj této sezony, tentokrát na hřišti lídra z Třebše. Soupeřem nám byli domácí, dále pak Spartak Police n./M./FK Náchod "B" a TJ Slovan Broumov. Cíl byl získat minimálně šest bodů a pokusit se potrápit suverénní Třebeš a hlavně pokračovat ve zlepšených výkonech.

FK Jaroměř - Spartak Police n./M./ FK Náchod "B" 4:0 (3:0)

Branky: Baudyš, Dítě, Mrkos, Nguen

V prvním deštivém utkání na těžkém terénu jsme si s nepřiznivými podmínkami dokázali v celku slušně poradit. Byli jsme fotbalovějším týmem a šance se nám přibližně z poloviny podařilo proměnit. Zasloužená výhra po dobrém výkonu.

FK Jaroměř - TJ Slovan Broumov 4:1 (3:0)

Branky: Baudyš 2x, Dítě, Hrobský

Proti sousedovi z tabulky jsme chtěli jednoznačně vyhrát a přiblížit se mu na rozdíl pár bodů. Povedl se nám vstup do utkání, když jsme využili hned první naší šance. Po této brance nebyla naše hra tak přesná a kvalitní a měli jsme přibližně desetiminutovou pasáž, kdy se nám moc nevedlo. Po druhém vstřeleném golu jsme se uklidnili a předváděli slušný kombinační fotbal a soupeře přehráli. Škoda jen obdrženého laciného golu v poslední minutě.

TJ Sokol Třebeš - FK Jaroměř 6:0 (2:0)

Branky: (

Proti soupeři, který vyčnívá fotbalově i výsledkově nad všemi týmy naší skupiny, a který má nadstandardní ročník 2007, se nám v celku povedl začátek a drželi jsme se soupeřem krok i po fotbalové stránce. Utkání se zlomilo dvěma inkasovanými brankami za polovinou prvního poločasu. Poté nás soupeř jasně přehrál a nám na těžkém terénu došly síly. Některé branky byly hodně zbytečné, ale i když je výsledek hrozivý, nedali jsme kůži lacino a klukům nelze upřít bojovnost. Vyhrál lepší tým.

Sestava FK Jaroměř : Pospíšil - Hanák, Mrkos, Dohnal - Baudyš, Hrobský, Dítě, Nguen, Olexa - Prokš

Martin Čenovský, Lukáš Muller - trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme se museli obejít bez nemocného Vaška v bráně, kterého však velmi dobře zastoupil Pospa a předvedl velmi slušný výkon. Z různých důvodů jsme měli dnes pouze dva hráče na střídání, což bylo ale znát až v posledním zápase. První dvě utkání jsme zvládli velmi dobře, snažili jsme se hrát fotbal a soupeře přehráli. V posledním utkání nám sice došla šťáva, nutno však uznat, že soupeř z Třebše byl i tak nad naše možnosti a zaslouženě zvítězil. Děkujeme dnes klukům za přístup i předvedenou hru v deštivém a zmrzlém počasí. Utkání s Třebší nám bylo ukázkou, že je co zlepšovat a kam se posouvat tak, abychom se k tomuto soupeři herně postupně přibližovali. Málo kdy někoho jmenovitě chválíme, avšak za dnešek si to jednoznačně zaslouží Mrky, který svým sebevědomým a výborným výkonem táhl celý tým.

Děkujeme rodičům za dopravu a fandění, které je snad trochu zahřálo.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.