Výborné vystoupení mladších žáků v předposledním a důležitém turnaji "finálovky"

9. MÚ mladší žáci - 8.6.2019 - finálová skupina - hřiště Česká Skalice.

V sobotu, 8.6.2019, jsme zajížděli k velmi důležitým zápasům do České Skalice. Ve hře je slušné páté místo a vzhledem k vyrovnanosti tabulky, kdy jsou za námi tři týmy v rozmezí dvou bodů, byly dnešní duely klíčové. Soupeřem nám dnes byla domácí SK Rozkoš Česká Skalice a TJ Sokol Hořiněves.

SK Rozkoš Česká Skalice - FK Jaroměř 1:5 (0:1)

Branky: Libich 2x, Hemelík, Karel, Poděbradský

Po mírném zlepšení z minulého týdne, jsme se dnes chtěli hned v prvním zápase ještě více vrátit k naší kombinační hře, kterou kluci umí a také být na hřiště zase živější a zapálenější do hry. Na klukách byla vidět od úvodních minut velká touha a chuť se dnes o dobrý výsledek porvat. Nebáli jsme se hrát, byli jsme lepší v soubojích, výborní v kombinaci a konečně jsme se také tlačili více do zakončení. Výsledkem toho byly branky po krásných kombinacích. K tomu jsme soupeře prakticky k ničemu nepustili a zcela zaslouženě jsme tento zápas zvítězili. Zvládli jsme i penalty v poměru 5:2.

FK Jaroměř - TJ Sokol Hořiněves 2:1 (1:0)

Branky: Libich, Hemelík

Po velmi kvalitním prvním utkání jsme záhy nastoupili k zápasu druhému, proti Hořiněvsi. Klukům bylo kladeno na srdce, že musíme předvést stejně koncentrovaný výkon jako proti Skalici. Navíc jsme tomuto soupeři měli co vracet a podruhé jsme s ním určitě prohrát nechtěli. Prvních pět minut nebylo tak dobrých a nebyli jsme tolik přesní a důslední. Naštěstí jsme se rychle zvedli a celý zápas byli jednoznačně fotbalovější a hrálo se na jednu bránu. Předváděli jsme rychlé akce, které jsme dokázali také zakončovat, avšak dlouho nám to tam nemohlo spadnout. Naštěstí se ke konci poločasu ujala jedna z našich spousty šancí a hned v úvodu druhé půle po krásném solu Fandy vypadal zápas rozhodnut. Pokračovali jsme v aktivní hře na polovině soupeře, ale obrovské množství šancí zůstalo nevyužito, což nás nakonec mohlo mrzet, neboť soupeř chvíli před koncem udeřil z rohu. Konec zápasu jsme si pohlídali s přehledem, a tudíž i druhé dnešní střetnutí vyhráli a připsali si tak důležité body do tabulky. Penalty vítězně i tentokrát: 4:3.

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský - Bělohlávek, Mrkos, Hemelík, Poděbradský, Libich, Dítě, Pospíšil, Karel, Hanák

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř: Dnes panuje po našem výkonu obrovská spokojenost. Kluci předvedli výkon přesně takový, jaký bychom si od nich představovali a jaký dovedou. Vrátili jsme se ke kombinační hře, nekazili jsme jednoduché nahrávky a byli přímočaří směrem dopředu a zodpovědní dozadu. Soupeřům jsme nedali šanci a stále jsme nepřestávali být aktivní a kluci chtěli hrát a zápasy si užívali. Při absenci Míši v bráně se velmi dobře předvedl Matěj, který nám pomohl hodně také v rozehrávce. Velká pochvala pro všechny kluky a teď se budeme chtít co nejlépe připravit na poslední turnaj a dvojzápas, hranný za týden v Rychnově.

Děkujeme rodičům za výbornou a hlasitou podporu a také Pétovi Libichovi, který zastoupil v prvním poločase prvního utkání velmi dobře rozhodčího, kterému se asi nechtělo dnes moc vstávat a měl malinké spoždění.

Rozhodčí: Franěk

Diváků: 50

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.