Mladší žáci si připsali dvě těsné a smolné prohry ve Vrchlabí

4. MÚ mladší žáci - 5.5.2019 - finálová skupina - hřiště Vrchlabí.

Na další turnaj finálové skupiny mladších žáků jsme zajížděli do dalekého a dnes velmi chladného a větrného Vrchlabí. Čekala nás tam poslední dvojice soupeřů, se kterými jsme se ještě neutkali, a po minulém povedeném turnaji v Černilově jsme tam zajížděli s cílem urvat pokud možno plný počet bodů. Bohužel naše strastiplná a dlouhá cesta (objížďky a zajížďky) a pozdní příjezd, jakoby předznamenaly naše dnešní problémy...především pak v koncovce...

FC Vrchlabí - FK Jaroměř  1:0 (1:0)

Branky: :(

S Vrchlabím to byl dnes spíše boj, než fotbal. Domácí postavili na dnešní turnaj hřiště opravdu hodně malých rozměrů, navíc na tréninkovém ,,place", které jim vyhovovalo rozhodně více než nám. Od začátku se na hřišti odehrávala spíše bitva, než fotbal. Domácí spoléhali na důrazné a vysoké obránce a nákopy dopředu. My jsme nebyli dostatečně trpěliví a přesní v kombinaci, navíc jsme všechny naše útoky tahaly středem hřiště, které bylo přecpané. Domácí se v 1. poločase ujali po jednom brejku a zbytečně prohraném souboji a po šťastné teči do vedení. Poté jsme vrhli všechny síly do útoku, hráli jsme na jednu branku, Mates trefil ze dvou PK 2x tyč, ale gól bychom asi nevstřelili ani kdybychom hráli doteď. Tahle prohra byla určitě hodně zbytečná a hodně nás mrzí. Bohužel výkon, přístup a hlavně chuť některých hráčů v tomto zápase nebyla úplně optimální.

FK Jaroměř - FC Nový HK 0:1 (0:0)

Branky: :(

V zápase s lídrem finálové skupiny jsme chtěli odčinit výikon z prvního zápasu a hlavně jsme chtěli být první, kdo tento tým obere o body. Od začátku zápasu se hrálo bojovné a rychlé utkání, kde byl soupeř velmi kvalitní v kombinaci a zatápěl nám. První poločas jsme byli horším týmem a několikrát nás podržel Míša. Druhý poločas jsme se zlepšili a hráli jsme vyrovnaný zápas, kdy jsme byli nebezpečnější, než soupeř, kdy v naší největší šanci trefil Tomík tyč. Když už to vypadalo na zaslouženou remízu, tak soupeř po odražené střele a nepřehledné skrumáži před naší brankou bohužel vstřelil vítěznou branku. Na tuto trefu jsme i přes velikou závěrečnou snahu již bohužel odpověď najít nedokázali. Tahle prohra nás ale určitě tolik nemrzí a klukům za výkon v tomto zápase patří veliký dík - takto by to mělo vypadat v každém zápase.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Mrkos, Hofman, Hemelík, Lebedinský, Poděbradský, Libich, Dítě, Karel, Pitor, Hanák

Jiří Lebedinský, Martin Čenovský - trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme chtěli potvrdit náš poslední herně i bodově povedený turnaj z Černilova. Bohužel jsme dnes nebyli přesní v koncovce a i přes veliké šance jsme nebyli schopni za 80 minut skórovat, což jde dnes určitě na vrub našim útočným hráčům, kteří dnes neměli úplně svůj den. I přesto, že neradi chválíme jednotlivce, tak dnes musíme rozhodně vyzdvihnout výkon Bělase, který byl opravdu úplně všude a přiváděl hráče soupeře doslova k šílenství....Tyto zápasy ve ,,finálovce" jsou pro kluky hodně těžké, ale do budoucna velmi přínosné. O obrovské vyrovnanosti této finálové skupiny mluví například i fakt, že Vrchlabí dokázalo ve svém druhém zápase porazit Nový HK výsledkem 3:0. O to více nás dvě dnešní těsné prohry mrzí. Jedeme ale dál a čeká nás ještě více jak polovina turnajů, ve kterých budeme makat naplno.

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu v chladném Vrchlabí.

Rozhodčí: Josef Janota

Diváků: 30

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.