Povedený reparát mladších žáků na dalším turnaji finálové skupiny

3. MÚ mladší žáci - 20.4.2019 - finálová skupina - hřiště Černilov.

Další mistrovský turnaj finálové skupiny absolvovali mladší žáci dnes, 20.4.2019, tentokrát v nedalekém Černilově. Našim cílem pro dnešní dvojzápas bylo jednoznačně odčinit naše poslední vystoupení z domácího turnaje minulý víkend. Dnes proti nám stál domácí FK Černilov a silný FC Spartak Rychnov nad Kněžnou.

FK Černilov - FK Jaroměř  0:1 (0:1)

Branky: Karel

Nám dobře známý soupeř z Černilova nás čekal v prvním dnešním utkání. Klukům jsme kladli na srdce, že přístup k zápasům, který jsme měli před týdnem, nebude stačit v této finálové skupině na žádného soupeře. Od úvodu zápasu byla na borcích vidět daleko větší chuť a zaujetí, než tomu bylo před týdnem a od toho se odvíjel celý zápas. Nejlepšího hráče soupeře ve středu zálohy prakticky vymazal Jirka Karel a sám byl tím, který tento zápas rozhodl tvrdou střelou k levé tyči domácího golmana. Poté jsme nevyužili dvě 100% příležitosti, což nás mohlo mrzet, neboť soupeřovi výpady byly často velmi nebezpečné a párkrát nás musel skvělými zákroky podržet Míša v bráně. Utkání jsme nakonec zaslouženě dovedli do vítězného konce. Pochvala pro celý tým. Penalty skončili v poměru 3:2 v náš prospěch.

FK Jaroměř - FC Spartak Rychnov n./K. 3:3 (1:2)

Branky: Lebedinský, Poděbradský, Karel

Do druhého zápasu jsme po kratičké pauze vstupovali s tím, že nás čeká velmi náročný zápas proti fotbalově a silově vyspělému soupeři. Dva zápasy po 40ti minutách hrané hned po sobě jsou náročné pro každý tým, o čemž jsme se již několikrát přesvědčili a dnes tomu nebylo jinak. Úvod zápasu nám ani trochu nevyšel. Soupeř byl živější a šikovnější v soubojích a zaslouženě šel rychle do dvoubrankového vedení. Až poté se zlepšil náš pohyb a důraz, který využil v poslední minutě první půle Karlos, který individuální akcí zakončenou do tyče vybídl Matese ke skorování do prázdné brány. Poločas tedy 1:2 a tento gol do "šatny" nás doslova nakopl. Po přestávce tento vyhrocený a velmi kvalitní zápas gradoval. My jsme na soupeře vlétli a najednou jsme byli na koni my. V polovině druhé půli vyrovnal krásně zahraným "přímákem" Tomik a to nebylo vše. Chvíli poté opět utekl Karlos a tím zápas dokonale otočil. Poté jsme velmi dobře a zodpovědně bránili. Bohužel dvě minuty před koncem zahrával soupeř přímý kop kousek za vápnem a rychnovský střelec propálil naši zeď, která se nepochopitelně rozestoupila a míč skončil v sítě. 3:3. Penalty pak vyšly lépe soupeři, který v nich zvítězil 3:2.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Mrkos, Hemelík, Pospíšil, Lebedinský, Poděbradský, Libich, Olexa, Dítě, Karel

Martin Čenovský, Jiří Lebedinský - trenéři FK Jaroměř: Dnešní turnaj se nám hodnotí mnohem lépe než ten poslední. Kluci napravili nemastné a neslané vystoupení z domácího turnaje a v obou dnešních zápasech makali jeden za druhého a nechali na hřišti všechno. První zápas jsme i přes neproměňování šancí zaslouženě vyhráli a vymazali v něm přednosti soupeřových opor. Druhému zápasu proti Rychnovu, který patří k favoritům soutěže, nechybělo vůbec nic. Nasazení, emoce, zvraty v utkání. V prvním poločase jsme vypadali na ručních, ale kluci se vzepjali a výborným a bojovným výkonem zápas otočili, za což jim patří velké uznání. Mrzí nás jen vyrovnávajicí gol soupeře na konci zápasu, avšak remíza byla nakonec asi spravedlivá. Pochvala všem hochům. Vyzdvihnout dnes však jednoznačně musíme naše bijce v obraně : Bělase a Mrkyho, kteří suverénně zastavovali nebezpečné akce soupeřových velmi šikovných útočníků. Makáme dál v tréninku, stále je co zlepšovat.

Děkujeme rodičům za podporu v obou zápasech.

Rozhodčí: Kubec Radek

Diváků: 60

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.