Velmi dobrý výkon mladších žáků na posledním finálovém turnaji v Třebši

10. kolo ČP KP MLŽ - finálová sk. - 3.6.2018 - hřiště Třebeš HK.

neděli 3.6.2018 jsme zajížděli na poslední finálový turnaj mladších žáků, tentokrát do Třebše v Hradci Králové, kde nám byl soupeřem domácí tým Třebeš II a tým SK Jičín, který bojoval o celkové prvenství v této finálové skupině.

TJ Sokol Třebeš II - FK Jaroměř 0:1 (0:0)

Branky: Vojtíšek

Velmi vyrovnané utkání s minimem šancí na obou stranách. Dnešní turnaj se hrál na menším hřišti, a tak to bylo takové ,,upachtěné" a víceméně bez šancí. I přesto jsme byli herně o trochu lepším týmem a připsali si tak nakonec po dorážce Toma do prázdné branky zasloužené vítězství.

FK Jaroměř - SK Jičín 0:0 (0:0)

Branky: :(

V posledním zápase této finálové skupiny na nás čekal velmi kvalitní a silný tým z Jičína, který nám na posledním domácím turnaji nadělil 5 gólů a navíc bojoval o dnešní celkové vítězství ve skupině. Od začátku jsme však tohoto soupeře přehrávali, ale nedokázali jsme proměnit ani jednu z našich čtyř vyložených šancí, které většinou pochyta ,,obrovitý" brankář soupeře. Mohli jsme ale nakonec i prohrát, neboť soupeř šel 10 sekund před koncem zápasů úplně sám na naší branku, ale minul, a tak je remíza z tohoto pohledu asi zasloužená.

Jiří Rezek, Jiří Lebedinský trenéři FK Jaroměř: Dnešní turnaj musíme hodnotit kladně, neboť jsme za 80 minut hry s kvalitními soupeři ani jednou neinkasovali. K dokonalosti nám dnes chybělo vítězství nad Jičínem, na které jsme dnes měli, ale proměňování šancí je náš dlouhodobý problém. Pochvala všem hráčům za předvedený výkon.

Děkujeme rodičům za podporu, dopravu a fandění.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Škodová, Kašpar, Karel, Hemelík, Skalický, Holub, Rezek, Vojtíšek, Potoček, Libich, Malý

Rozhodčí: Zámečník

Diváků: 30

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.