Mladší žáci sehráli povedený turnaj v Třebši, ovšem vezou ,,pouze" 3 body.

8. kolo ČP KP MLŽ - finálová sk. - 19.5.2018 - hřiště Třebeš HK.

V sobotu 19.5.2018 jsme zajížděli na další z turnajů finálovky KP MLŽ, tentokrát poprvé Třebše v Hradci, kdy nám byl soupeřem tým domácích I a spojený tým Kostelec/Častolovice, kterému jsme měli rozhodně co vracet....

TJ Sokol Třebeš I - FK Jaroměř 2:1 (1:0)

Branky: Rezek

Do čtvrtého zápasu s Třebší (do té doby jsme všechny 3 vyhráli) v této jarní části vstupujeme velmi dobře a aktivně a na domácí branku se valí jeden útok za druhým. Bohužel přichází brejk domácích, Mates neudrží centr ze strany a po mlýnici v našem vápně je z toho první a laciný gól domácích. Znovu nastupujeme a tlačíme se na domácí branku, ovšem nedokážeme dát gól ani z těch největších šancí, které máme. Druhý poločas začínáme výborně a vyrovnáváme. Bohužel nevyužijeme další řadu šancí, když domácí hrají pouze na brejky, a pak z jedné standardky dostáváme gól podél zdi do víka. I přes závěrečný tlak nedokážeme alespoň vyrovnat a odcházíme tak poraženi ze zápasu, kde jsme rozhodně nebyli horším týmem. Byla to ovšem rozhodně prohra s hlavou nahoře.

FK Jaroměř - Kostelec/Častolovice 6:0 (4:0)

Branky: Rezek 4x, Vojtíšek, Škodová

Druhý zápas jsme chtěli vrátit soupeři prohru z jeho hřiště, která nás jako jediná dodnes hodně žere. I přes pomalejší tempo zápasu, oproti utkání s Třebší se do soupeře zakousneme a první poločas je jasně v naší režii. Druhý již ,,pochopitelně" trochu polevujeme, ale i tak přidáváme další branky a žádnou nedostáváme, a tak zaslouženě vysoko vítězíme.

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Na dnešní turnaj jsme vzali záměrně více lidí, včetně Machyho s Tomíkem, kteří rozhodně nezklamali a hodně nám pomohli v rychlosti krajních hráčů. I přes prohru v prvním zápase hráli dnes kluci opravdu výborně a některé akce byly opravdu přesně takové, jaké chceme, aby byly. Čekají nás poslední 2 turnaje, na které se chceme co nejlépe připravit! Ještě jednou pochvala všem klukům za dnešní přístup a výkon.

Děkujeme rodičům za dopravu a fandění.

Sestava FK Jaroměř: Dufek, Lebedinský - Škodová, Kašpar, Kňourek, Skalický, Hemelík, Poděbradský, Machač, Vojtíšek, Potoček, Rezek, Malý, Libich, Holub

Rozhodčí: Kubec

Diváků: 40

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.