Další zlato ,, 2005tek " na turnaji v Náchodě

MLŽ (ročník 2005 a mladší) - 19.2.2017- HT INAXES Cup 2017 v Náchodě

neděli  19.2.2017 jsme se zúčastnili dalšího dobře obsazeného halového turnaje. Hrálo se systémem každý s každým na 1x15 minut. Zúčastnilo se ho celkem 7 mužstev.

FK Jaroměř - FK Náchod  3:1 

Do prvního utkání jsme vstupovali s obavami zda naši hráči budou dostatečně probuzeni, ale naštěstí spal soupeř. Podařilo se nám vsítit brzy branku, soupeře jsme napadali a nenechali hrát a celkem snadno jsme ho porazili.

Branky: Rezek 2x, Skalický

MFK Trutnov - FK Jaroměř 0:4

Hned po rozehrání soupeře Skalda získal míč a parádní ranou do šibenice zmrazil soupeře. V průběhu utkání se nám podařilo po pěkných kombinacích vstřelit další branky a s čistým kontem jsme soupeře porazili.

Branky: Skalický 2x, Rezek 2x

FK Jaroměř - UKS Baszta Walbrzych  2:1

Velmi těžké utkání od začátku až do konce. První branku vstřelil soupeř do naší sítě, ale postupně se hra vyrovnala a podařilo se nám vyrovnat. Po vstřelené brance náš tlak ještě vzrostl a těsně před koncem vyrobil brankář hostí chybu, která byla Rézou proměněnou penaltou potrestána.

Branky: Rezek 2x

TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř 0:3

Minulý týden jsme soupeře absolutně podcenili a vysoko prohráli, tentokrát jsme ale hráli podstatně lépe. Hráčům jsme nenechali prostor a napadáním jeho rozehrávky jsme ho nenechali hrát a postupně po našich pěkných fotbalových akcích jsme nad ním zvítězili.

Branky: Réza: 2x, Kočica

PMKS ZRYW Zielona Gora - FK Jaroměř  3:0

Po delší přestávce mezi zápasy jsme nastoupili k dnes nejtěžšímu utkání, které jsme absolutně nezvládli. Bez bojovnosti, nahrávky vůli po vítězství se hrát nedá. Nedařilo se opravdu nic a po zásluze jsme prohráli s nulou.

FK Jaroměř - TJ Sokol Hořiněves  2:1

Před tímto utkáním se podařilo Náchodu porazit Zielonu Góru a matematika byla jednoduchá - na zlato nám stačila remíza s Hoříněvsí. Od začátku to byl zase těžký boj o každý míč a metr hřiště. Podařilo se nám dát dvě branky, soupeř snížil, ale zápas jme ubojovali do vítězství a druhé letošní zlato bylo naše.

Branky: Rezek 2x

Hodnocení turnaje: Tento turnaj jsme zvládli výborně až na utkání s Górou. V ostatních jsme produkovali dobrý fotbal i s pěknými akcemi, střeleckou formu v pravý čas našel Réza. Výsledky letošní halové sezóny byly výborné - tři turnaje  2x zlato, jeden bronz. Chválíme hráče za výkony, ale trénovat se musí dál a ještě více a poctivěji, čeká nás náročné jarní zápasy ve finálové skupině Krajského přeboru mladších žáků.

Gratulujeme: Svou dnešní střeleckou potencí si vystřílel Jirka Rezek ocenění nejlepšího střelce dnešního turnaje s deseti góly.

Sestava: Dufek - Kňourek, Radil, Škodová, Potoček, Skalický, Kočica, Rezek 

Pořadí turnaje: 1. FK Jaroměř  2. PMKS ZRYW Zielona Góra  3. UKS Baszta Walbrzych 4. TJ Slovan Broumov 5. FK Náchod 6. TJ Sokol Hořiněves 7. MFK Trutnov

Děkujeme rodičům za dovoz, fandění a servis.

unnamed-2

unnamed-3

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.