Mladší žáci - domácí zápasy bez výhry

5. kolo KP mladších žáků 12.10.2014 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - TJ Velké Poříčí 0:0 (0:0)

Se soupeřem z Poříčí jsme se potkali v této sezoně již 3x a náš výkon jenom rostl. A začátek dnešního zápasu tento vzestup jen potvrzoval. Spousta šancí, jednoduchá účelná hra s rychlým přechodem až k soupeřově brance, ale zakončení je dnes jedno velké trápení!!! Pak se nikdo nemůže divit konečnému bezbrankovému výsledku.

FK Jaroměř MZ - TJ Velké Poříčí 12.10.2014, foto: Václav Mlejnek Momentka z utkání s Velkým Poříčím. Foto: Václav Mlejnek.
Celá galerie k turnaji zde.

FK Jaroměř - MFK Nové Město n/M 2:2 (2:1)

Branky: Kuna, Puška

Po týdnu se opět setkáváme s novoměšťáky a hned od začátku se rozehraje bitva, kde nikdo nikomu nedá nic zadarmo. Nasazení z naší strany je enormní, do soupeře bušíme, kombinujeme, kolikrát zbytečně tzv. až do kuchyně, i střelba z dálky přichází, ale paradoxně si soupeř musí dát vlastní gól, abychom vyrovnali.  Prostě trápení s brankovou koncovkou pokračuje.

FK Jaroměř - FK Náchod 1:2 (0:0)

Branky: Smetana

Famózní vstup do utkání, jasně lepším týmem jsme my!?! .... ale koncovka je dnes naším peklem!!!.... doslova a do písmene. Zkušenému soupeři stačí pár rychlých brejkových situací a zápas rozhoduje ve svůj prospěch.

Kdybychom v každém dnešním zápase vedli 3:0 po pěti minutách, tak se nikdo nedivil a byl by to spravedlivý obrázek k předváděné hře. Bohužel na "kdyby" se nehraje. Projev našeho týmu je na dost solidní úrovni, nechybí snaha, nasazení a bojovnost, ale neproměňování vytvořených šancí nás sráží a zbytečně připravuje o lepší výsledky. Takže dnes pochvala a poděkování za odmakané zápasy, leč nemůže být 100% kvůli ....... jak bych to nejlépe nazval ...... né úplné jistotě v zakončení.

Sestava FK Jaroměř: Chroust, Kudrnáč, Beran, Kňourková, Tichý, Smetana, Kuna, Puška, Paradi, Traxler, Vach, Žák, Rind.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.