Mladší žáci přivezli pohár z Memoriálu Hýni Horáka

Memoriál Hýni Horáka - 1. ročník - 21.6.2014 - Černilov

Po loňském nultém dějství se v Černilově uskutečnil první ročník Memoriálu Hýni Horáka, který byl důstojným připomenutím památky mladého fotbalisty.

Turnaje v kopané se zúčastnilo deset týmů mladších žáků, letos i s mezinárodní účastí. Kromě klání mladších žáků o putovní pohár se konalo i exhibiční utkání Trenéři týmů proti slavné pražské Amfoře, za kterou nastoupili například Dobiáš, Siegl, Jakubec, Michal, Salava, Zonyga, Titelbach, Semelka a další známé osobnosti. Čestný výkop provedl Roman Skamene a s píšťalkou se představil populární Pavlín Jirků.

Vyhodnoceni byli nejlepší hráči jednotlivých týmů, nejúspěšnější jednotlivci v doplňkových fotbalových dovednostech, všichni hráči deseti týmů převzali pamětní medaile, poháry a hodnotné ceny, které jim budou vzpomínkou na setkání mladých fotbalových nadějí.

Pro pořádek konečné pořadí: 1. FK Jaroměř, 2. RMSK Cidlina Nový Bydžov, 3. FC Hradec Králové dívky, 4. FK Černilov, 5. FC Nový Hradec Králové, 6. FC Olympia Hradec Králové, 7. Baník Vamberk, 8. Gryf Swidnica (Polsko), 9. TJ Sokol Hoříněves, 10. FK Černilov B.

Foto: Lubomír Douděra. Fotogalerie zde.

Fotogalerie Dagmar Lovasové.

Reportáž televize V1 zde.

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.