FOTTUR 2016 - turnaj pro ročník 2006 a mladší

26.11.2016 od 8:00 do 13:00 h. - hala ASVAJ Jaroměř.
 
Pokračování halových turnajů FOTTUR 2016 přivedlo další týmy, tentokrát ročníku narození 2006, do haly sportovního areálu ASVAJ v Jaroměři.
Boj o posty nejvyšší se zúžil na čtyři týmy, kde Pardubicím(4.místo) nevyšel úplně poslední zápas turnaje a vlastně se připravily o medailové umístění. FC Nový Hradec Králové(2.místo) nakonec jedimým gólem ve svém posledním utkání s Velkým Poříčím(7.místo) se umístil na stříbrné pozici..... a bronzovou příčku nakonec odsadil FK Černilov, který na závěr remizoval s vítěznou Jaroměří, která jako jediná v tomto turnaji neprohrála. A tak celé rozuzlení turnaje se vlastně událo v posledních třech utkáních.

Velký podíl na celkovém vítězství Jaroměře měl nejlepší střelec turnaje Jirka Karel s 10 vstřelenými góly a nejlepší brankář turnaje Michal Dufek. Zrovna tak pomohl svým výkonem Novému Hradci nejlepší hráč turnaje Lukáš Kolín.

Turnaje se zúčastnily družstva: FK Jaroměř, FC Nový Hradec Králové, FK Černilov, FK Pardubice, FK Náchod, MFK Nové Město n/M, TJ Velké Poříčí

Kompletní výsledky v přílohách:

   - tabulka  
   - rozpis zápasů  
   - konečné pořadí a individuální ocenění  

FOTTUR pro ročník 2006 a mladší - 26.11.2016, foto: Václav Mlejnek

Vítězný tým FK Jaroměř.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.