Starší dorost padl v prvním jarní mistrovském utkání na půdě Nového Hradce

18. kolo KP KHK - sobota 16.3.2024 od 15:00 hřiště Nový HK.

FC Nový Hradec Králové - FK Jaroměř 3:2 (2:1)

Branky: 9. Mádle, 31. Mádle, 51. Vybíral - 14. Rezek, 61. Lebedinský (p.k.)

FK Jaroměř: Maurits - Hrobský, Lebedinský, Bělohlávek - Korityák, Dohnal (69. Kadlec), Skalický, Pilc, Potoček (61. Burian) - Kašpar, Rezek

Domácí byli s větrem v zádech v prvním poločase lepším týmem, dobře kombinovali a drželi se převážnou většinu prvního poločasu na hostující polovině. I přes jejich herní převahu je škoda, že obě branky do sítě Jaroměře padly po hrubých chybách.

Druhý poločas se od 60. minuty obraz hry změnil, Jaroměř snížil a tlačila se za vyrovnáním. Posledních 20. minut domácí již jen bránili a fyzicky dobře připravení hosté ještě zvýšili tlak, ale kýžený gól se jim i přes šance vstřelit nepodařilo, a tak odjíždějí z Hradce bez bodu.

Dušan Petráček, Jiří Rezek - trenéři FK Jaroměř:  Dnešní zápas se nám prostě nepovedl. Díky velmi hrubým chybám jsme dostávali domácí zbytečně do vedení a v závěrečné třetině utkání už nedokázali srovnat, i když dnes body rozhodně vysoko nebyly.

Rozhodčí: Kraj, Mervart, Döme

Diváci: 50

KP U19 FC Nový HK - FK Jaroměř, 16.3.2024, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie Zdeňka Hrobského k zápasu zde.

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.