Starší dorost zvládl semifinále poháru s Rychnovem a zahraje si finále!

Semifinále poháru KFS KHK U-19 - neděle 26.2.2023 od 12:30 - UMT Dobruška.

Spartak Rychnov n.K. - FK Jaroměř 0:2 (0:0)

Branky: 82. Korityák, 84. Hepnar

Sestava FK Jaroměř: Maurits - Potoček, Lebedinský, Sekyra, Hrobský - Korityák, Skalický, Hemelík, Hepnar - Rezek, Kašpar A.

Průběžně střídali: Libich, Bělohlávek

Jaroměřští starší dorostenci zajížděli na umělou trávu do Dobrušky, kde se v semifinále poháru KFS KHK utkali s kvalitním týmem Rychnova nad Kněžnou. První poločas byli domácí jednoznačně lepším týmem, dobře kombinovali, pohybovali se a měli mnoho šancí, které však hostující tým se štěstím přežil.

Druhý poločas se obraz hry změni. Hosté zlepšili důraz, domácím naopak začaly docházet síly a byla to Jaroměř, která měla více ze hry i více šancí. Když už se zdálo, že utkání spěje k penaltám, rozhodla individuální akce Jirky Rezka, který se hezky prosadil v domácím vápně a naservíroval míč před prázdnou branku pro Vojtu, který se nemýlil a defakto tak rozhodl o osudu zápasu.

Dušan Petráček, Jiří Rezek - trenéři FK Jaroměř: Rychnov, který je v tabulce před námi, byl v prvním poločase lepší pohybově, v organizaci hry a silnější na míči, ale v zakončení kvalitu včetně penalty, kterou jsme mu darovali, neprokázal. Na náš realizační tým, který už má lepší a silnější medikaci na nervy, to bylo fakt hodně. Takže důkladné poločasové mytí hlav našlo všechny své cíle a ve druhém poločase bylo na hřišti úplně jiné mužstvo. Soupeři jsme oplatili stejnou mincí, i když z brejku stále hrozil, a začali si vytvářet velmi dobré příležitosti ke vstřelení branky. V závěru se nám podařilo dvě proměnit a postup do finále byl náš.

Rozhodčí: Kudláček

Diváci: 30

Pohár SD FC Spartak Rychnov n. K. - FK Jaroměř, 26.2.2023, foto: Václav Mlejnek Brankář Jaroměře Maurits uhájil čisté konto nejen díky chycené penaltě ve 30. minutě, ale i tímto úspěšným zákrokem v 10. minutě utkání. Foto: Václav Mlejnek.

Fotogalerie k zápasu zde.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.