Pohárový rival zvítězil i v mistrovském utkání SD

16. kolo KP dorostu KHK - 2.5.2015 ve 14:45 - Smiřice

SK Smiřice/Jaroměř - MFK Trutnov B 3:4 (1:1)

Branky: Munzar, Mertlík T., Bano - Žák, Kuhn, Purkert, Čalovka

Sestava SK Smiřice/FK Jaroměř: Krám - Mertlík, Emlar, Kadlec, Oláh, Jaborník, Konrád, Mertlík Jan, Ondřej Toman, střídali Exnar, Toman Petr, Bano, Chalupa, dále byl připraven náhradní brankář Brom

Sestava MFK Trutnov B: Tichý - Mrvík, Handlíř, Karmáček, Matoulek (80. Moravec), Starý, Huynh, Kuhn - Žiga (51. Purkert), Žák (61. Čeněk)

Starší dorostenci před domácím publikem předvedli hezký fotbal. Dostávali se do šancí, dávali góly, chodili do soubojů. Domácí nebyli horším týmem, ale Trutnov dal prostě o gól víc.

Matěj Exnar, Miloš Exnar, Smiřice/Jaroměř: Dnešní zápas byl pro hráče velmi náročný. Hrálo se ve vysokém tempu a bylo k vidění hodně gólových šancí. Nutno říct, že soupeř jich měl dnes více a odváží si zaslouženou výhru. Hráči však bojovali až do úplného závěru a za to jim patří dík.

Cerman, Chvalina, MFK Trutnov: Opět jsme měli slabší vstup do utkání, od 20. minuty jsme však měli vytrvalý, obrovský tlak, místo spousty branek to kluci dotáhli až k pořádnému dramatu a rozhodnutí 2 minuty před koncem. Zasloužená výhra, solidní výkon, malý důraz v koncovce, toť naše shrnutí.

ŽK:  Konrád, Toman P. - 0

ČK:  0 - 0

Rozhodčí: OFS Náchod

Diváků: 50

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.