2. kolo KP HK - 18.8.2012 - Gólová úroda v České Skalici

Jiskra Česká Skalice - Jiskra Jaroměř 2:6 (0:4)

Branky: 72. Belák, 86. Sedláček - 6., 27., 76. Škoda,
19. Michálek, 35. Holub, 79. Klofanda z p.k.

Sestava Jaroměře: Klofanda – Kučera (12. Horák Jakub), Hrobský, Svoboda, Rejchrt - Ulrych (67. Rosuschan), Michálek, Ruprich, Exnar ( 46. Böhm) –   Holub, Škoda

Sestava České Skalice: Čejchan - Chmelík, Tolda, Goll, Vít – Pejchal, Pohl, (65. Blažej), Diviš, Belák – Voráček, Železov (57. Sedláček)

Už v 1.minutě mohli jít domácí do vedení. Po zmatku před jaroměřskou brankou skončil míč naštěstí v náručí brankáře Klofandy. V 6. minutě šla Jaroměř do otevřené obrany domácích. Ruprich poslal přihrávku za obranu Škodovi, ten šel sám na branku a dal. V 19. minutě udržel Holub míč v šestnáctce domácích a přihrál Michálkovi. Jeho střela se odrazila od skalického obránce a skončila v síti. Ve 27. minutě založila Jaroměř další rychlý útok. Rejchrt přihrál doleva Škodovi, ten si míč připravil na pravačku a z šestnáctky střelou k tyči překonal brankáře Čejchana. Ve 38. minutě zaváhal v obraně Ruprich, do šance se dostal Voráček, ale z gólové pozice trefil tyč. Ve 35. minutě přehodil Michálek obloučkem domácí stopery, Holub šel sám na branku, obešel brankáře a přidal čtvrtý gól Jaroměře. Ve 40. minutě měli velkou šanci domácí. Belák se dostal až před jaroměřskou branku, ale Klofandu zblízka nepřekonal.

Po změně stran měli další šanci domácí. Z 6 metrů hlavičkoval Železov, ale Klofanda chytil. V 58. minutě vybojoval míč na vlastní půlce Holub a poslal do brejku Škodu. Škoda obešel za vápnem vybíhajícího Čejchana, ale branku těsně minul. V 70. minutě přihrál zprava Holub před branku Škodovi, ale ten pálil z jedné nad. V 72. minutě postupovali domácí do odkryté obrany Jaroměře. Diviš si ve vápně šikovně řekl o faul a Belák penaltu proměnil. V 76. minutě poslal Jakub Horák dlouhou přihrávku od postraní čáry do vápna na nekrytého Škodu a ten z 12 metrů uklidil míč k tyči. V 79. minutě fauloval brankář Čejchan Rupricha. K penaltě si doběhl brankář Klofanda a dal. V 86. minutě poslal Voráček míč za obranu Sedláčkovi a jeho přesná střela k tyči skončila v jaroměřské síti.

Jaroměř sehrála další dobrý zápas, dokázala překonávat nejistou domácí obranu, vycházelo jí zakončení a uštědřila zaskočeným domácím vysokou porážku.

Žluté karty: 13. Pejchal, 38. Železov, 59. Pohl, 68. Voráček (všichni Česká Skalice)  

Rozhodčí: Karel Šiling, Tomáš Gereg, Adam Trejbal, delegát Dušan Galba

 

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.