Body ztracené v poslední minutě

Fotbal, Krajský přebor muži, 22. kolo, 21.4.2013                    

Slovan Broumov – FK Jaroměř  2:2(0:1) 

Branky: 71. Němeček, 90. Schubert – 43. Škoda, 67. Ruprich

FK Jaroměř: Klofanda – Hořínek, Svoboda, Hrobský, Ponikelský – Kučera (73. Strakatý), Michálek, Ruprich, Horák Adam (55. Jirka) – Škoda (85. Ulrych), Holub

Slovan Broumov: Drahorád – Michálek, Růžička, Schubert, Gajdoš – Šimon, Pataki (73. Beran), Kotyza, (40. Jaroš), Štejnar ( 54. Wilke) – Zinka, Hanzlík (46. Němeček)

             Počáteční nevýrazný nápor domácích Jaroměř odrazila a po čtvrthodině několikrát ohrozila domácí branku. Na hrbolatém terénu postrádala hra obou mužstev přesnost a tak se hrálo převážně ve středu hřiště bez větších šancí. Ve 43. minutě přihrál Horák na vápno domácích Holubovi, ten posunul míč za obranu a Škoda ze14 metrů překonal brankáře Drahoráda.

            Po změně stran zahrozili domácí. Po rychlém útoku z pravé strany a centru musel Klofanda vyškrábnout centr před nabíhajícím Němečkem. V 53. minutě šel z půlky na branku Holub, ale nedokázal důrazně zakončit. V 67. minutě si na Škodův roh vyskočil Ruprich a hlavou poslal míč do růžku broumovské branky. Jaroměř měla i další gólové šance, ale Škoda ani Michálek nedali. V 71. minutě váhal s odkopen z vlastní šestnáctky Kučera, k míči se dostal Němeček a střelou ze 14 metrů k tyči snížil. Domácí se vrhli do útoku, ale jaroměřská obrana odolávala. Až v 90. minutě si poslal přetažený centr zleva Schubert do jaroměřské branky a zachránil domácím remízu.

            Jaroměř měla již utkání vyhrané, v závěru ale polevila, zahodila šance, a nechala domácí vyrovnat.

Žluté karty: 49. Holub, 65. Ruprich    

Rozhodčí: Vlachynský, Hůlka, Dujsík, delegát Novák

mich

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.