Vítězný obrat v Bydžově znamenal premiérové vítězství v mistrovském utkání pod hlavičkou FK !!!

Muži "A" - 18. kolo KP HK – 24.3. neděle 15:00 (UT Chudonice)

FK Nový Bydžov ,,B" - FK Jaroměř 2:3(1:0)

Branky: 40. Doseděl ml.(p.k.), 50. Doseděl ml.(p.k.) – 53. Škoda, 69. Strakatý, 80. Ponikelský

Sestava FK Nový Bydžov ,,B": Vaníček – Hornof, Kalužík, Doseděl st., Vincour F. – Doseděl ml., Matějka, Pospíšil, Batelka – Fiala(87. Vincour M.), Valenta

Sestava FK Jaroměř: Klofanda – Hořínek, Svoboda, Hrobský, Ponikelský – Kučera(53. Rejchrt), Holub, Michálek, Horák A.(49. Ruprich) – Škoda, Strakatý(85. Vít).

Na umělé trávě v Chudonicích se hrálo za mrazu a silného větru. Od začátku utkání měla častěji míč v držení Jaroměř. První střelu na branku vyslal ve 13. minutě Škoda, ale mířil nad. V 16. minutě střílel po Hořínkově přihrávce Strakatý z 15 metrů rovněž nad. Ve 33. minutě si Holub narazil na vápně se Škodou a dostal se před brankáře Vaněčka. Ten ale dokázal Holubův oblouček vyrazit nad branku. Ve 40. minutě zaváhal v obraně Kučera a nakonec ve vápně fauloval. Domácí Doseděl ml. penaltu proměnil a poslal domácí do vedení.

Po změně stran v 51. minutě pronikl zleva do vápna Jaroměře Fiala a Svoboda ho fauloval. Doseděl proměnil i druhou penaltu. V 52. minutě při závaru ve vápně domácích se dostal míč ke Škodovi, a ten ho z deseti metrů umístil k tyči. Po hodině hry zlikvidoval Klofanda gólovou šanci domácích. V 69. minutě si po Michálkově přihrávce připravil míč ke střele Strakatý a ranou z 20 metrů vyrovnal. Jaroměř si vytvořila převahu. V 80. minutě zahrál Ruprich rohový kop a Ponikelský skluzem z pěti metrů skóroval a zajistil Jaroměři vítězství.

Jaroměř si v první půli chybami v obraně zkomplikovala situaci, ale bojovnou hrou ve druhé půli se jí podařilo utkání otočit a zvítězit.

Vlastimil Horák, trenér: V nepříjemně větrném počasí jsme byli fotbalově kvalitnějším a týmově vyrovnanějším mužstvem. Vytvořili jsme si i více brankových příležitostí než domácí hráči a nezlomila nás ani dvoubranková ztráta po penaltových zásazích Bydžovského béčka. Mužstvo si zaslouží pochvalu za bojovnost a trpělivý výkon i za nepříznivého stavu.

Žluté karty: 56. Valenta, 60. Doseděl ml. – 51. Klofanda, 55. Hrobský, 82. Ruprich

Rozhodčí: Beránek, Šmída, Nývlt, delegát Haleš

mich

Video z tohoto zápasu najdete na: http://embed.tvcom.cz/3fb54763-4eb2-47c6-9032-8125ee23a240

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.