Špatné vystoupení mladších žáků v České Skalici

5. MÚ mladší žáci - 11.5.2019 - finálová skupina - hřiště Česká Skalice.

Po výsledkově nepovedeném minulém týdnu z Vrchlabí, nás dnes čekal další dvojzápas z finálové skupiny, tentokrát v České Skalici. Dnešními zápasy se nám začínají opakovat soupeři, se kterými jsme již v této "finálovce" hráli a doufali jsme, že napravíme ne úplně povedený minulý týden. Dnes nás čekala domácí Česká Skalice a Hořiněves.

SK Rozkoš Česká Skalice - FK Jaroměř  0:1 (0:0)

Branky: Hemelík

Do zápasu se soupeřem, se kterým jsme v domácím prostředí smolně remizovali jsme šli s tím, že chceme hrát od začátku aktivní fotbal po krajích hřiště a soupeře postupně převyšovat s ohledem na to, že hrál s jedním hráčem na střídání. Bohužel se nám od začátku nedařilo vůbec nic. Vázla nám kombinace, nebyli jsme dostatečně důrázní v soubojích a někteří hráči, hlavně Ti, kteří by měli tým táhnout, nepodali ani z daleka optimální výkon. Soupeř byl nebezpečnější a nás několikrát zachránil Míša v bráně. Po jedné z mála našich dobrých akcí se na začátku druhé půle prosadil Fanda ze strany a díky tomu jsme nakonec zápas dovedli do vítězného konce. Naše hra však nebyla vůbec dobrá. Penalty jsme prohráli 4:3

FK Jaroměř - TJ Sokol Hořiněves 0:2 (0:0)

Branky: :(

Ve druhém zápase proti soupeři z dolní poloviny tabulky jsme jednoznačně chtěli odčinit náš nevýrazný výkon z prvního zápasu a klukům jsme kladli na srdce, že je potřeba přidat a to ve všech směrech. Bohužel jsme pokračovali ve stejně špatném výkonu jako v zápase prvním. U některých nebyla vidět ani snaha udělat něco se zápasem tím, že budeme jezdit "po prdeli", když už se nedaří fotbalově. Opět byl soupeř nebezpečnější a i přes některé naše šance se ujal ve druhém poločase vedení, které zaslouženě navýšil a zápas tak skončil tak, jak dnes skončit měl a to naší porážkou. Penalty jsme pak také prohráli v poměru 4:3.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Mrkos, Hofman, Hemelík, Lebedinský, Poděbradský, Libich, Dítě, Karel, Olexa, Hanák

Martin Čenovský, Jiří Lebedinský - trenéři FK Jaroměř: Dnes se nám bohužel od začátku nedařilo vůbec nic. Naše hra nebyla kvalitní a nebyli jsme schopni zápasy zlomit ani bojovností, které dnes bylo také málo! Jsme z dnešního vystoupení hodně rozladení, protože víme, že kluci mají na mnohem víc a že se vší úctou k soupeřům jsme dnešní zápasy měli zvládnout jak výsledkově, tak hlavně herně. Kluci si musí uvědomit, že nic nejde samo a že se ani žádný ze soupeřů neporazí sám. Každý musí začít sám u sebe a my se chceme vrátit k výkonům, které jsme doposud předváděli a zapracovat na tom již na dalších tréninkách.

Děkujeme rodičům za dopravu na utkání

Rozhodčí: Nožka Lukáš

Diváků: 35

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.