Povedený domácí turnaj mladších žáků

3. kolo KP MLŽ – skupina A – 16.9.2018 - hřiště Jaroměř.

neděli 16.9.2018 jsme odehráli 3. turnaj nové sezóny, kde jsme se představili na domácím hřišti a chtěli jsme pokračovat na vítězné vlně a prodat to, co se v tréninku učíme.

FK Jaroměř – SK Rozkoš Česká Skalice 3:0 (1:0)

Branky: Poděbradský 2x (1 z p.k.), Libich

I přesto, že jsme chtěli vstoupit do zápasu aktivně a s nasazením, tak se nám tento cíl příliš nepovedl. Kluky moc neposlouchal míč a ani přístup některých nebyl úplně v pořádku. Od 10. minuty jsme se však přeci jen rozehráli a dostali se do zápasu. Soupeř začal ke konci utkání odcházet i fyzicky, a tak jsme nakonec celkem v pohodě zvítězili.

FK Jaroměř - TJ Dvůr Králové n.L. 10:1 (4:0)

Branky: Karel 3x, Machač 2x, Poděbradský 2x, Lebedinský, Hanák, Libich

Do druhého utkání jsem nastoupili proti Dvoru a naším cílem bylo jednoznačně vítězství. Kluci vstoupili do utkání velmi aktivně a od začátku jsme soupeře místy až drtivě přehrávali. I přesto, že víme, že takovéto zápasy proti slabším soupeřům nejsou úplně jednoduché, tak přístup a nasazení kluků bylo opravdu příkladné a v zápase předvedli řadu pěkných kombinačních akcí. Jediné, co jim asi můžeme vytknout je obrovské množství neproměněných 100% šancí, které by nás se silnějším soupeřem mohlo mrzet, a také zbytečně inkasovaný gól po jednom nezachyceném nákopu za naší obranu. Pochvala pro všechny za nasazení a přístup až do poslední sekundy zápasu.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Bělohlávek, Hofman, Mrkos - Hemelík, Libich, Lebedinský - Machač, Poděbradský, Pospíšil, Hanák - Karel, Dítě

Jiří Lebedinský, Martin Čenovský – trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme završili týden, kde kluci velmi dobře a kvalitně trénovali. Věřili jsme, že to kluci prodají v dnešních zápasech, což se nakonec bezezbytku potvrdilo. Celá řada povedených akcí a fotbal na který se dalo opravdu dívat. O nedostatcích víme a zaměříme se na ně. Děkujeme všem hráčům za dnešní výkon a přístup.

Rodičům děkujeme za podporu a velmi kvalitní fandění!

Rozhodčí: Hofman

Diváků: 65

MZ FK Jaroměř - Dvůr Králové, 16.9.2018, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.