První turnaj pro Ml. přípravku

1. kolo Hydraulika Vancl OP - MP - sobota 4.9.2021 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř – SK Česká Skalice   5:21

Branky: Ropický (2x), Kašpar, Paluska, Derner,

FK Jaroměř – AFK Hronov 1:14

Branky: Kašpar

FK Jaroměř – TJ Rasošky   11:8

Branky: Dohnal (5x), Derner (2x), Kašpar (2x), Ponikelský, Kábrt

Dnešní první turnaj mladší přípravky se odehrál na domácím jaroměřském stadionu. Na naše hřiště zavítali hráči a trenéři z České Skalice, Hronova a Rasošek. Pro většinu našich kluků to byly první zápasy na větším hřišti a podle toho taky naše zápasy dopadly.

První zápas jsme sehráli s Českou Skalicí, který pro nás nedopadl vůbec dobře. Celý první poločas jsme se hledali na větším hřišti a toho soupeř dokázal využít. Kluci ze Skalice byli rychlejší v práci s míčem, lépe se orientovali v prostoru a když ani to nestačilo, tak se dokázali prosadit skrze svou fyzickou vyspělost. Prohra prvního poločasu vysokým rozdílem, proto nebyla žádným překvapením. Soupeř pokračoval stejným tempem i v druhém poločase a až ke konci zápasu se naši kluci dokázali více prosadit.

Druhý zápas nás čekal Hronov a vlastně se opakoval scénář z prvního zápasu. První poločas nás opět stál lepší výsledek, ale na druhou stranu soupeř spoustu svých šancí ještě zahodil. V druhém poločase se náš výkon trochu zlepšil, ale naopak nás potrápila naše nepřesnost v závěrečné fázi, kdy většina našich akcí nebyla dotažena do zakončení.

 

V zápase v Rasoškami si naši kluci vylepšili náladu svoji první výhrou v soutěži. Výhra se, ale rozhodně netvořila snadno. V začátku zápasu jsme měli obrovský tlak, ale bohužel jsme z toho vytěžili pouze jednu branku. Ale nakonec se naši kluci rozstříleli a ve vyrovnaném zápase, kdy to byl fotbal od jedné brány k druhé, jsme byli nakonec šťastnějším týmem a zvítězili jsme.

První zápasy, především nám trenérům, ukázaly, kde jsou naše nedostatky a kde se musíme dost zlepšovat. Ale pokud budeme pokračovat v trpělivé práci v tréninku, která bude podpořená vysokou účastí, tak se brzy dostaví lepší výsledky. I přes nepříznivé výsledky, zaslouží všichni kluci velkou pochvalu, zvlášť Adam Exner, který jsi poprvé vyzkoušel pozici brankáře a i přesto, že obdržel dost branek, zůstal odhodlaný pokračovat. Velký dík patří i rodičů za hlasitou podporu.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.