Na závěr sezóny dvě výhry a jedna prohra mladší přípravky z Jičína

8. kolo Skaličan KP MLP 2.6.2018 – hřiště Jičín

K poslednímu soutěžnímu utkání jsme zajížděli do Jičína a to pouze s jedním hráčem na střídání. Čekali nás soupeři  FC Hradce Králové, SK Jičín a Javorka Miletín. Chtěli jsme zopakovat herní výkon z minulého domácího turnaje a užít si za krásného počasí fotbal.

FK Jaroměř – FC Hradec Králové 12:20 (5:11)

Branky: Svoboda 6, Dohnal 4, Kašajík 2

První poločas naše „Áčko“ sehrálo vyrovnané utkání, ve kterém herně vyčníval Dominik Svoboda, střelec všech našich branek a tak jsme na úvod zremizovali 4:4 (Svoboda 4). Béčko první poločas prohrálo po několika „laciných“ gólech 1:7 (Kašajík). Druhý poločas naopak naše „Áčko“ udělalo několik zbytečných chyb v rozehrávce, v obsazování hráče s míčem i bez míče. Výsledkem byla prohra 2:7 (Svoboda 2). Béčko se herně zlepšilo a zvítězilo 5:2 (Dohnal 4, Kašajík).

FK Jaroměř – SK Jičín 5:4 (2:3)

Branky: Svoboda 2, Dohnal 2, Schovánek

Poslední dva vzájemné zápasy s Jičínem byly velmi vyrovnané a skončily vždy našim těsným vítězstvím o jednu branku a nejinak tomu bylo i dnes. „Áčko“ první poločas dlouho hrajeme bez branek, pak soupeři darujeme gól vhozením autu na nohu protihráče před naší brankou. My se však nevzdáváme a dvěma brankami výsledek otáčíme a vítězíme 2:1 (Svoboda, Schovánek). „Béčko první poločas prohrává 0:2 a tak jdeme do druhého poločasu s odhodláním a chutí přidat více branek. „Áčko“ pokračuje v druhém poločase znovu ve vyrovnaném a napínavém zápase, který nakonec vítězíme těsně 1:0 (Svoboda). „Béčko“ nezahálí a také vítězí 2:1 (Dohnal 2). A tak do třetice slavíme těsnou výhru o jednu branku.

FK Jaroměř – Javorka/Miletín 17:6 (4:4)

Branky: Svoboda 4, Dohnal 3, Hemelík 2, Škoda 2, Tannhäuser 2, Polák 2,                             Derner 2

První poločas se našemu „Áčku“ herně nevyvedl. Nedokázali jsme soupeře ničím překvapit, kličky se nám nedařili, špatně jsme obsazovali hráče s míčem i bez míče a přihrávky nám odskakovaly od nohou, ale i přesto jsme zremizovali 1:1 (Tanhäuser). „Béčko“ po bojovném výkonu zvítězilo těsně 4:3 (Dohnal 2, Hemelík 2). Druhý poločas už však byl o něčem jiném a my jsme si s chutí zahráli a vstřelili několik branek. „Áčko“ zvítězilo 9:1 (Svoboda 4, Škoda 2, Derner 2, Tannhäuser). „Béčko“ druhý poločas také zvládlo a zvítězilo 3:1 (Polák 2, Dohnal).

Sestava FK Jaroměř „A“: Kříž, Škoda, Svoboda, Schovánek, Tannhäuser, Derner

Sestava FK Jaroměř „B“: Polák, Libich, Dohnal, Hemelík, Kašajík

Martin Slezák, Petr Libich trenéři FK Jaroměř: Dnešní závěrečný turnaj odehráli kluci téměř bez střídání a za to jim děkujeme, jak se s tím v teplém počasí vypořádali. Až na dva poločasy s FC Hradcem Králové, ve kterých se nám herně moc nedařilo, jsme v ostatních utkáních předváděli slušné výkony. Dnes bych však vyzdvihnul výkon Dominika Svobody, který dnes předvedl skvělý výkon v útočné hře – takhle se má bojovat  a Jakuba Škody, který působil sebejistě v obranné hře. V druhém týmu chválíme Patrika Poláka za hru v poli. Jinak děkujeme všem klukům za předvedené výkony, kde vidíme pokroky v herních činnostech a chuti do hry. Teď nás ještě čekají odehrát nějaké turnaje a potom hurá na zasloužené prázdniny. A po prázdninách – jedeme dál.

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu v hledišti.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.