Mladší přípravka s jednou porážkou a jedním vítězstvím z Trutnova.

4. kolo Skaličan KP MLP 6.5.2018 – hřiště Horní Staré Město

Ve čtvrtém kole nás čekali pouze dva zápasy, s domácím MFK Trutnov a SK Jičín. Před týdnem jsme s kluky z Jičína doma odešli poraženi a my jsme dnes moc chtěli zápas vyhrát, což se nakonec povedlo. Dnes už mohli nastoupit kluci, kteří před týdnem chyběli. Pro změnu nám chyběl Martin Dohnal.

FK Jaroměř – MFK Trutnov 5:21 (3:10)

Branky: Runštuk, Svoboda, Schovánek, Derner, Tannhäuser

Zápas začínáme dobře a prvních osm minut hrajeme na polovině soupeře, dokonce se ujímáme vedení. Potom začneme dělat chyby v obranné hře a soupeř nás tvrdě trestá, hlavně při bránění rohových kopů. V útočné hře jsme několikrát zkoušeli střílet na branku z větší vzdálenosti, silný protivítr a kvalitní brankář však naše pokusy brzdil. Poločas proto naše Áčko prohrálo 2:6 (Runštuk, Schovánek). Béčko statečně bojovalo i když nakonec prohrálo 1:4 (Derner). Druhý poločas naše Áčko prohrálo 1:5 (Schovánek) a Béčko prohrálo 1:6 (Tannhäuser).

FK Jaroměř – SK Jičín 15:14 (6:7)

Branky: Slezák 7, Schovánek 3, Škoda 2, Křen, Kašajík, vlastní

Druhý zápas jsme chtěli odčinit domácí neúspěch z předešlého týdne. Musím říct, že hlavně naše Áčko bylo střelecky při chuti a skvělou útočnou i obrannou hrou jsme soupeře přehrávali a hlavně druhý poločas přestříleli. První poločas Áčko zvítězilo přesvědčivě 5:0 (Slezák 4, Křen). Béčko proti vyspělejším klukům z Jičína prohrálo 1:7 (vlastní). Druhý poločas jsme po výměně soupeřů očekávali napínavé a těžké utkání, což se potvrdilo. Brzy se ujímáme vedení a hrajeme většinou na půlce soupeře. Nebojíme se soubojů jeden na jednoho a daří se nám i střelecky. Soupeř se však nevzdává a drží s námi krok. Napínavý poločas s mnoha brankami na obou stranách nakonec vítězíme 8:5  (Slezák 3, Schovánek 3, Škoda 2). Béčko svůj poločas těsně prohrálo 1:2 (Kašajík).

Sestava FK Jaroměř „A“: Kříž – Slezák, Škoda, Svoboda, Runštuk, Křen, Schovánek

Sestava FK Jaroměř „B“: Polák – Libich, Kašajík, Hemelík, Tannhäuser, Derner

Martin Slezák, Petr Libich, trenéři FK Jaroměř: Dnešní výkon našich týmů hodnotíme i přes některé herní výkyvy kladně. Naše Áčko první zápas začalo dobře, ale soupeř, po otočení výsledku, naši hru jakoby zmrazil a nám chyběla chuť a bojovnost. Béčko se stejným soupeřem i přes nepříznivý vývoj bojovalo stále až do konce, hlavně výkon a chuť Erika stojí za pozornost – jen tak dál. Druhý zápas však naše Áčko zabralo a hrálo s chutí celý zápas. Hráče jsme protočili v útoku i obraně a musím říct, že to fungovalo skvěle. Ještě nám malinko vázla součinnost hráčů a brankáře, kterou se budeme snažit vylepšit. Děkujeme klukům za snahu a bojovnost, rodičům za podporu v hledišti a dopravu.               A jedeme dál.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.