Šesté místo mladší přípravky na domácím turnaji Fottur v hale ASVAJ

sobotu 2.12.2017 se uskutečnil další halový turnaj ročníků 2009. Turnaje se zůčastnilo 10 týmů rozdělených do dvou skupin. Naše družstvo sestavené z hráčů ročníku 2009 a 2010 se utkalo postupně v základní skupině s těmito soupeři:

FK Jaroměř – FK Náchod 2:2 (Slezák, Svoboda)

FK Jaroměř – MFK Chrudim 3:2 (Slezák 2, Svoboda)

FK Jaroměř – FK Pardubice 1:6 (Slezák)

FK Jaroměř – TJ Slovan Broumov 3:3 (Dohnal, Slezák, Svoboda)

Ve skupině jasně dominoval tým FK Pardubic, který ostatní týmy převyšoval ve všem. Jinak ostatní zápasy byly velmi vyrovnané a dramatické do poslední vteřiny. Nás může mrzet remíza s Náchodem, když jsme inkasovali vyrovnávací branku několik vteřin před koncem a poslední zápas s Broumovem, kdy jsme neudrželi po našich chybách dvoubrankové vedení a pouze remízovali. Proto místo semifinále jsme hráli o konečné umístění, kde nás čekal nejprve tým Vrchlabí.

FK Jaroměř – FC Vrchlabí 4:2 (Svoboda 2, Slezák, Dohnal)

O 5.-6. místo

FK Jaroměř – MFK Chrudim 0:1

Trenéři Petr Libich, Martin Slezák: Dnešní turnaj v domácím prostředí jsme chtěli přítomným fanouškům ukázat, co jsme se doposud naučili. Všechny dnešní zápasy byli dramatické a vyrovnané do posledního hvizdu rozhodčího. Turnaj zaslouženě ovládl tým z Pardubic. Škoda našeho posledního zápasu o páté místo, kdy jsme nedokázali vstřelit branku i když šance jsme na to měli, a tak nám Chrudim oplatila porážku ve skupině. Jinak děkujeme klukům za bojovnost a rodičům za podporu v hledišti.

Sestava FK Jaroměř: Kříž – Dohnal, Škoda, Libich, Kuna – Slezák, Svoboda, Hemelík, Křen

Konečné pořadí: 1. FK Pardubice, 2. FK Chlumec n/C, 3. FK Náchod, 4. MFK N. Město, 5. MFK Chrudim, 6. FK Jaroměř, 7. Sokol Libchavy, 8. FC Vrchlabí, 9. TJ Sokol Třebeš, 10. Slovan Broumov

Saturday the 4th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.