Plný bodový zisk mladší přípravky ze závěrečného turnaje v Jičíně nám zajistil po podzimu 3. místo v KP

8. kolo Skaličan KP MLP – 12.11.2017 – hřiště Jičín

Závěrečné podzimní kolo jsme dohrávali na umělé trávě v Jičíně. Čekali nás soupeři SK Jičín, Javorka/Miletín a FC Hradec Králové. V případě úspěchu bychom si zajistili po podzimní části celkově 3. místo, což nás dnes motivovalo a hnalo k vítězství. V sestavě dnes chyběli z různých důvodů Kamil Kuna, Tadeáš Kašajík a Daniel Křen. Proto jsme povolali posily z mini přípravky Martina Vávru a Davida Kučeru, který zaznamenal první dvě gólové trefy.

SK Jičín – FK Jaroměř 4:15 (2:7)

Branky: Dohnal 3 , Polák 3, Svoboda 2, Runštuk 2, Tannhäuser 2, Slezák, Hemelík, Škoda

Domácí soupeř, na kterého se nám herně i výsledkově daří, nás zaskočil svojí bojovností a držel s námi ze začátku vyrovnanou partii. Postupem času jsme se zlepšovali v pohybu, důrazu a koncovce. Áčko svůj poločas zvítězilo 5:2 ( Dohnal 2, Polák 2, Svoboda). Béčko zvítězilo 3:0 (Škoda, Hemelík, Runštuk). Druhý poločas Áčko zvítězilo přesvědčivě 6:0 (Tannhäuser 2, Dohnal, Svoboda, Slezák, Polák). Béčko svůj poločas prohrálo 1:2 (Runštuk).

FK Jaroměř – FC Hradec Králové 13:10 (7:4)

Branky: Hemelík 4, Škoda 2, Svoboda 2, Polák 2, Dohnal

Soupeř, se kterým jsme hráli vždy vyrovnané zápasy. Dnešní vítězství nám zajistilo 3. místo v KP po podzimu, ale výhra nebyla snadná. Áčko svůj první poločas prohrálo 2:4 (Dohnal, Polák), když jsme nedokázali uhlídat jednoho technicky šikovného hráče Hradce. Béčko naopak první poločas zvládlo a zvítězilo 5:0 (Hemelík 4, Škoda). Druhý poločas Áčko zvítězilo 5:1, když se premiérově prosadil dvěma brankami David Kučera z mini přípravky. (Kučera 2, Svoboda 2, Polák). Béčko druhý poločas prohrálo 1:5 (Kučera). Na celkové vítězství nám to však stačilo.

FK Jaroměř – Javorka/Miletín 17:7 (7:5) 

Branky: Dohnal 3, Slezák 3, Svoboda 3, Škoda 2, Libich 2, Hemelík 2, Kříž, Tannhäuser

Poslední zápas jsme nezačali dobře, soupeř byl v některých fázích rychlejší a bojovnější. Nám chyběla přesnost v přihrávce , ve vedení míče a hlavně pohyb po hřišti. I přesto Áčko první poločas zvítězilo těsně 4:3 (Dohnal 2, Slezák, Svoboda) a Béčko 3:2 (Škoda, Hemelík, Libich). Druhý poločas Áčko zvládlo lépe a zvítězilo 7:1 (Svoboda 2, Slezák 2, Dohnal, Kříž, Tannhäuser). Béčko druhý poločas zvítězilo 3:1 (Škoda, Libich, Hemelík).

Sestava FK Jaroměř „A“: Kříž, Slezák, Dohnal, Svoboda, Polák, Tannhäuser, Kučera

Sestava FK Jaroměř „B“: Vávra, Libich, Škoda, Runštuk, Hemelík, Derner

Trenéři Petr Libich, Martin Slezák: Poslední podzimní turnaj jsme odehráli za chladného počasí s cílem uspět a zahrát si pěkný fotbal. To první se nám povedlo, naše hra však místy trošku zadrhávala. Brankově se v tomto turnaji prosadili i ostatní hráči (Erik, Patrik, Honza a David), což je dobře. Pro Davida Kučeru to byla nová zkušenost na větším hřišti a doufám, že s námi bude jezdit častěji. Věřím, že na jaře budeme opět silnější a zimní halová sezóna nám k tomu pomůže. Děkujeme rodičům a prarodičům za podporu a dopravu. 

Saturday the 4th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.