V posledním mistrovském zápase mladší přípravky ze čtyř poločasů tři vítězné.

Závěrečné 8. kolo KP MLP – středa 7.6.2017 18:00 - hřiště Dobruška

MFK Nové Město n/Metují – FK Jaroměř/TJ Sokol Stěžery 9:23 (1:17)

Branky: Baudyš 8, Poděbradský 4, Prokš 3, Dohnal, Slezák, Wache (Stěžery 5)

Začátek zápasu nám vyšel a hned z první akce jsme vstřelili branku. Další branky jsme vsítili zanedlouho poté. Důraznou hrou jsme soupeře přehrávali a téměř nic jsme mu nedovolili a za poločas jsme nastříleli celkem 12. branek. Vynikající výkon od všech kluků. Poločas skončil 1:12. Ve druhém poločase jsme pokračovali ve stejném tempu a důrazu. V soubojích jsme byli úspěšnější a rychlejší , proto jsme druhý poločas zvítězili 1:6. V brance se prostřídali Vašek Chejnovský a Martin Slezák.

SK Dobruška/Opočno – FK Jaroměř/TJ Sokol Stěžery 12:6 (7:3)

Branky: Poděbradský 2, Slezák 2, Dohnal (Stěžery 1)

Druhý zápas nás čekal těžší soupeř. První poločas byl velmi vyrovnaný a plný soubojů o každý míč. Těžký zápas se šťastnějším koncem pro nás, zvítězili jsme 2:3. Druhý poločas byl stejně těžký, jako ten první. Jeden hráč soupeře s číslem 10 nám svou technikou hodně zamotával hlavu a my jsme najednou prohrávali o 3 branky. Kluci se ale nevzdali a dvěma brankami utkání zdramatizovali, sice jsme vstřelili vyrovnávací branku, ale bohužel z nepřímého kopu a proto nebyla uznána. Více jsme už nestihli a soupeř vítězství udržel 3:2. V brance se prostřídali Tomáš Poděbradský, Matěj Baudyš a Vašek Chejnovský.

Martin Slezák, trenér: Dnes jsme předvedli pěkný výkon, který se musel líbit i přítomným rodičům. Kluci svou bojovností si vytvářeli jednu šanci za druhou a padlo hodně krásných branek. Chtěl bych poděkovat všem klukům za dnešní výkon, rodičům za dopravu, pomoc a fandění po celou sezonu. Starším klukům ročníku 2008, pro které to byl dnes poslední mistrovský zápas za mladší přípravku, přeji hodně sportovních úspěchů ve starší přípravce.

Sestava: Baudyš, Poděbradský, Dohnal, Chejnovský, Wache, Prokš, Slezák, Svoboda, Kuna, Škoda

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.