Prohra starších žáků v Hořicích

SŽ - 1. kolo DAHASL KP - skupina B - středa, 25.8.21 18:00 - stadion Hořice

TJ Jiskra Hořice - FK Jaroměř/TJ Velichovky 2:0 (1:0) 

Branky: (

FK Jaroměř: Olexa - Škoda J., Dohnal D., Mrkos(C), Bedlek - Dítě, Pospíšil, Baudyš, Hrobský, Nguen  - Pleskač

Průběžně střídali: Kadlec, Hanák, Kunc, Dostál

Po víkendovém úvodním utkání nové sezony jsme k dalšímu střetnutí v rámci 1. kola KP vyjížděli hned ve středu, 25.8.2021, do Hořic. Čekal nás zde zkušený domácí celek a po problémech se sestavou v předchozím utkání jsme dnes již naštěstí odjížděli s kompletním kádrem.

Úvodní minuty zápasu se nám celkem povedly a přibližně 15 minut jsme byli lepším týmem a vytvořili si územní převahu, kterou jsme však nebyli schopni přetavit v branku. Dařilo se nám sice za soupeřovu obranu dostávat, avšak chybělo zakončení. Poté soupeř přidal na důrazu a to nám začalo dělat problémy. Čím dál více jsme propadali v obranné fázi a jedna ze šancí domácích se také ujala, když se prosadil urostlý a rychlý  Puš, který nám hodně zatápěl. Poločas 1:0.

Druhou půli jsme chtěli zabrat a s výsledkem něco udělat, což se nám však vůbec nedařilo. Vyšší, důraznější a fyzicky lépe disponovaný soupeř nám toho moc nedovoloval. Prohrávali jsme osobní souboje, byli málo na míče, nedařila se nám kombinace a herní převahu měl soupeř, který měl také několik šancí, které však špatnou realizací ve finální fázi nevyužil. Prosadil se až 10 minut před koncem, čímž zápas definitivně rozhodl. Konečný stav, 2:0

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř: Dnes vyhrál lepší tým. My jsme naš tlak z úvodu utkání nedokázali zužitkovat a poté již hrál více soupeř než my. Nedařilo se nám dnes kombinovat a déle udržet míč na našich kopačkách a také jsme se nedokázali vypořádat s fyzičtějšími hráči domácích. Kluci určitě poznali, že je potřeba zapracovat na spoustě věcí, abychom proti takovýmto týmům byli schopni uspět.

Poděkovat chci Jardovi Škodovi, který vypomohl na lajně a zápas zvládl velmi dobře.

Rozhodčí: Šolc

ŽK: 0:0

Diváků: 40

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.