Starší dorost ovládl finálový turnaj JUTAGRASS poháru KFS kategorie U-19!

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

Finálový turnaj JUTAGRASS poháru KFS U19 - hřiště Jaroměř.

V sobotu 16.6.2018 se uskutečnil v Jaroměři finálový turnaj JUTAGRASS poháru KFS v kategorii U-19, kam se probojoval i náš tým FK Jaroměř.

Výsledky semifinále:

FK Jaroměř – MFK Nové Město n.M. 4:1 (2:1)

branky: Grmela 2x, Chalupa, Exnar - Hůlek

Utkání těchto dvou soupeřů je vždy zajímavé a tak trochu i emočně vypjaté. Dnes se jaroměřští ujali brzo dvoubrankového vedení a dalo by se říci, že Nové Město v hodně „osekané“ sestavě, se již nezmůže k většímu odporu. Opak byl pravdou a novoměstským se do poločasu podařilo snížit, a tak soupeři vstupovali do 2. poločasu se o výsledek poprat… lépe to vyšlo Jaroměři, která dominovala v kombinaci a dokázala využít dvě ze svých příležitostí.                 

Chlumec/Lovčice – FC Slavia HK  5:2 (2:2)              

branky: Kycelt 4x, Staněk - Mates 2x

I druhý semifinálový souboj byl zajímavý a rozhodovalo se v něm až v závěru utkání. Začátek byl jak na houpačce – vedení se 2x ujala vedení Hradecká Slavia, ale mladíci od Chlumce vždy dokázali kontrovat a vlastně do 2. poločasu se nastupovalo opět za vyrovnaného stavu. Rozhodnutí přišlo v poslední 10-ti minutovce, kdy se poprvé v zápase dostali do vedení chlumečtí… a svoje zlepšení potvrdili v 2. dění dalšími dvěma brankami, kterými rozhodli celé druhé semifinále.

Utkání o 3. místo:

MFK Nové Město n.M. – FC Slavia HK 2:8 (1:3)

branky: Novák, Hůlek - Dvořák 3x, Řezáč 2x, Stagl 2x, Franc

V zápase o bronzové medaile nastoupili oba dva soupeři nejen proti sobě, ale i proti nesnesitelnému horku. Úvod utkání byl ještě aspoň trochu vyrovnaný, ale bohužel Novému Městu brzy začali docházet síly vzhledem k jejich sestavě, kde ještě byli oslabeni o zraněné. Hřiště v tu chvíli ovládl jeden tým - FC Slavia Hradec Králové, který dovedl utkání do vítězného konce a oprávněně si odváží bronzové medaile za 3. místo v tomto turnaji.

Pohárové finále U19, FK Jaroměř - Chlumec/Lovčice, 16.6.2018, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek. Galerie k turnaji zde.

Finále:

FK Jaroměř - Chlumec/Lovčice  4:0 (2:0)

branky: Balcirák 2x, Hykš, Exnar 

Finále se odehrálo v režii jaroměřských, kteří si šli jasně za svým cílem a ovládli hru hned od začátku. Komplexní týmový výkon nikoho nenechával na pochybách, kdo letos bude vítězem krajského poháru v kategorii dorostu U19.

Petr Koller, Petr Panenka - trenéři FK Jaroměř: Celý turnaj jsme odehráli na jedničku. Krásná zlatá tečka za úspěšnou a náročnou sezónou za kterou patří velké poděkování všem hráčům jak ze staršího, tak i z mladšího dorostu.

Sestava FK Jaroměř: Červenka - Chalupa, Grmela, Mertlík, Pácalt, Čekal, Balcirák, Exnar, Emlar (K), Hanusík, Toman O., Filip, Beran, Hykš, Orct

 

Závěrem je potřeba poděkovat všem, kteří se dnešního turnaje zúčastnili za jejich vystupování a reprezentaci svých oddílů, jejím fanouškům, prostě všem, kteří svojí účastí podpořili zdárný průběh této sportovní události. A určitě je samozřejmostí vyslovit veliký dík za podporu mládežnické kopané v Královehradeckém kraji společnosti JUTA, a.s. Dvůr Králové n/L, kterou při předávání cen zastupoval p. Michal Jon.


Zkrácený sestřih finálového zápasu:



Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.