Jaroměř nakonec v dohrávce udolala houževnatý Kostelec nad Orlicí

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

18. kolo M-GROUP KP mužů - středa 17.5.2023 od 18:00 hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FK Kostelec nad Orlicí 2:0 (0:0)

Branky: 47. Exnar Mi., 81. Gorol

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Podolník, Michálek (46. Poděbradský), Pohořálek - Rind (69. Beran), Exnar Ma. (K), Gorol, Bano, Exnar Mi. (78. Častvaj) - Kocourek

FK Kostelec nad Orlicí: Novotný - Klapal (K), Müller, Smola (78. Andrýs), Plocek - Dostálek, Kotyza, Kvasnička, Švandrlík (72. Žežule) - Havel, Šupler (46. Poledno)

Domácí byli od začátku herně lepším týmem, ale po celý první poločas si prakticky nevypracovali žádnou vyloženou šanci, neboť hosté velmi pozorně bránili a veškeré nebezpečné situace vždy včas odvrátili, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

KP mužů FK Jaroměř - FK Kostelec n. O., 17.5.2023, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Druhý poločas začali domácí velmi dobře a hned ve 47. minutě se po centru Gorola z levé strany prosadil na zadní tyči Miloš Exnar - 1:0. Domácí tento gól nabudil a začali hráč konečně trochu aktivněji. Druhou branku se jim však nepodařilo vstřelit, a tak hrozili i hosté, ale domácí obrana jejich protiútoky vždy a daleko od své branky zažehnala. V 63. minutě kopali domácí roh, ale hlavička Horáka šla nad hostující branku. V 68. zahrával domácí Gorol trestný kop, ale Kocourek hlavičkoval těsně vedle hostující branku. V 73. minutě měli domácí obrovskou šanci, kdy po minele hostující obrany postupoval úplně sám na hostujícího brankáře Miloš Exnar, ale po blafáku brankáři branku minul. V 81. minutě však již udeřilo, střelu Gorola přizvedl domácí hráč do protisměru brankáře a bylo rozhodnuto - 2:0.

Dohrávané 18. kolo mělo být dle papírových předpokladů jasnou záležitostí domácího týmu, Ti se však ale na konečnou výhru pořádně nadřeli.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Soupeř nás překvapil velmi zodpovědným a disciplinovaným výkonem. Do přestávky jsme si vytvořili jen minimum šancí. Po změně stran jsme se gólově už prosadili, a tak bereme tři body.

Kamil Kaplan, statutární zástupce FK Kostelec n. O.: Věděli jsme, že proti silnému týmu domácím nelze hrát otevřenou partii. V prvním poločase se nám dařilo dobře bránit a soupeř se i přes optickou převahu střelecky neprosadil. Po změně stran se domácí hráči ujali vedení a vítězství už si pohlídali.

ŽK: 55. Podolník

Rozhodčí: Žerovnický, Nývlt, Beránek

Diváků: 119

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Gólový sestřih:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.