Kanonáda áčka do sítě Vrchlabí

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

26. kolo M-GROUP KP mužů - sobota 13.5.2023 od 14:00 hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FC Vrchlabí 11:0 (5:0)

Branky: 6. Rind, 21. Horák, 23. Horák, 40. Kocourek, 43. Kocourek, 64. Poděbradský, 65. Gorol, 75. Beran, 85 Exnar Mi., 87. Pohořálek, 89. Michálek

FK Jaroměř: Červenka - Horák (75. Častvaj), Poděbradský, Michálek, Pohořálek - Rind (55. Kudrnáč), Exnar Ma. (K) (64. Beran), Gorol, Bano, Exnar Mi. - Kocourek (Podolník)

FC Vrchlabí: Šíd - Bürger, Kraus, Kout (K) (46. Šimůnek), Kučera - Zdržálek, Navrátil, Tomčík, Blažej - Mlejnek, Kršík (41. Stütz)

Utkání proti předposlednímu týmu tabulky, který v minulém kole porazil doma Hořice budil před jeho začátkem respekt. Utkání se však od začátku odehrávalo podle not jaroměřských hráčů a výsledné skóre hovoří za vše. Jaroměř nyní čeká až do konce sezóny ,,režim" víkend - středa - víkend, a tak si diváci a fanoušci Jaroměře přijdou na své.

KP mužů FK Jaroměř - FC Vrchlabí, 13.5.2023, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie k zápasu zde.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Po sérii těžkých zápasů dnes přišel ten z kategorie lehčích. Vrchlabí se stává naším oblíbeným soupeřem, po podzimních sedmi gólech jsme se dnes zastavili na jedenácti. A někteří střelci byli opravdu překvapiví.

FC Vrchlabí: Až příliš mnoho omluvenek zasáhl kádr vrchlabských. Výsledek utkání mluví za vše. Naše hra měla alespoň nějáké parametry jen v úvodech obou poločasů a poté se úplně rozsypala. Domácí si s chutí zastříleli a nám zbývá jen jim pogratulovat a důkladně zamyslet nad příčinami ostudné porážky.

ŽK: 70. Kraus

Rozhodčí: Vlachýnský, Vojtěch, Čožík

Diváků: 84

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Gólový sestřih:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.