Jaroměř padla doma vysoko se Slavií HK

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

12. kolo M-GROUP KP mužů - sobota 22.10.2022 od 15:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FC Slavia HK 0:6 (0:2)

Branky: 28. Krotil, 44. Kabeláč T. (p.k.), 53. Šejvl, 71. Týfa, 72. Týfa, 88. Týfa

FK Jaroměř: Červenka - Valášek, Michálek (K), Podolník, Horák - Rind (65. Beran), Gorol (77. Kudrnáč), Votrubec, Exnar Ma., Exnar Mi. - Kocourek

FC Slavia HK: Novák - Strasser, Kabeláč T. (K), Mates, Vošlajer - Kabeláč J., Štipák (57. Chlumecký), Šejvl (66. Málek), Krotil (79. Zbořil) - Labík (79. Hlušička), Týfa

Úvod zápasu byl vyrovnaný a Jaroměř měla obrovskou šanci jít v 8. minutě do vedení, ale Miloš Exnar svou 100% šanci nedal. Hosté se ujali vedení po rychlém brejku ve 28. minutě. Své vedení ještě navýšili po penaltě ve 44. minutě.

Druhý poločas pak domácí vyrobili řadu laciných chyb a hosté je z brejků trestali a připsali si tak zaslouženou a vysokou výhru.

KP muži FK Jaroměř - FC Slavia Hradec Králové, 22.10.2022, foto: Václav Mlejnek Obránci Slavie si jaroměřské útočníky dobře hlídali. Foto: Václav Mlejnek.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes se nám herně povedlo pouze úvodních 20. minut. V dalších fázích zápasu Slavia ukázala svou sílu a zejména v brejkových situacích byla velmi efektivní. Naše vítězná série skončila.

Václav Pišta, asistent FC Slavia HK: První velkou šanci v zápase měli hned v úvodu domácí, naštěstí jsme ji přežili a tento moment nás nakopl k výbornému výkonu zejména v útočné fázi, která dnes z naší strany byla opravdu výborná. Za stavu 0:3 domácí ještě dvakrát zahrozili, ale i s tím jsme si dokázali poradit díky zodpovědné defenzivě a naopak své šance jsme dokonale využili. V tomto trendu chceme pokračovat dále, avšak se vší pokorou podpořenou tvrdou a poctivou prací.

ŽK: 43. Červenka - 47. Kabeláč

Rozhodčí: Šiling, Pilný, Vích

Diváků: 142

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Gólový sestřih zápasu:




Ohlasy v tisku:


Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.