Áčko v těžkém zápase zdolalo kvalitního soupeře z Týniště

10. kolo M-GROUP KP mužů - sobota 8.10.2022 od 15:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Týniště nad Orlicí 2:1 (2:1)

Branky: 17. Votrubec (p.k), 30. Votrubec (p.k.) - 12. Novotný

FK Jaroměř: Červenka - Valášek, Podolník, Exnar Ma. (K), Horák - Pohořálek, Gorol, Bano (86. Beran), Exnar Mi. (77. Rind), Votrubec - Kocourek (90. Kudrnáč)

SK Týniště nad Orlicí: Ruml - Diblík (62. Voda), Kadavý, Nejman D., Repák - Forejtek, Šreibr, Cvejn (7. Šotola (80. Nedomanský)), Novotný, Kollár (K) - Kos (80. Winkler)

Od začátku zápasu byli aktivnějším a živějším týmem hosté. Výsledkem jejich dobrého vstupu do zápasu byl i vedoucí gól, který po chybě v rozehrávce domácích a samostatném průniku středem hřiště ve 12. minutě vstřelil Novotný - 0:1. Domácí se však nevzdali a brzy vyrovnali. V 17. minutě přišel faul ve vápně Týniště na Kocourka a kopala se penalta. K té se postavil Votrubec a s přehledem vyrovnal - 1:1. Hosty tento vyrovnávací gól trochu zaskočil a hra se opticky vyrovnala, ale hrálo se spíše od vápna k vápnu. Ve 30. minutě šli domácí do vedení. V hostujícím vápně zahrál domácí obránce rukou a kopala se druhá penalta. K té se postavil opět Votrubec a znovu s přehledem skóroval - 2:1. Hosté se tlačili znovu do útoku a ve 34. se prodíral do dobré šance hostující Kollár, ale Podolník před ním včas míč ukopl. Nebezpečná pak byla ještě střela agilního Novotného ve 37. minutě vedle tyče domácí branky.

Druhý poločas pokračovala optická herní převaha hostí, ale s přibývajíícím časem se z jejich kopaček vytrácela přesnost a domácí Jaroměř chodila do rychlých a nebezpečných brejků. Domácí Jaroměř hrála zkušeně a snažila se držet míč, což nepouštělo hosty do trvalejšího tlaku. Asi největší šanci na vyrovnání měli hosté v 56. minutě, kdy střílel nebezpečně a pohotově Forejtek, ale branku netrefil. Velmi nebezpečná pak byla situace z 84. minuty, kdy hosté zahrávlai TK z hranice vápna, ale branku netrefili.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Za celých devadesát minut jsme se dnes nedostali do toho správného zápasového tempa. Herně jsme nenavázali na naše minulá utkání a nemohli jsme se prosadit proti obrannému bloku hostí. I takové zápasy však jsou, vyhrát je není snadné. Týniště není náš oblíbený soupeř. Tři body bereme všemi deseti.

Jan Winkler - ved. mužstva Týniště n. O.: I když jsme v Jaroměři dnes prohráli, určitě se nemáme za co stydět. Bojovali jsme od začátku až do konce. I v početní nevýhodě jsme do posledních vteřin měli na dosah minimálně bod. Zápasu by slušela remíza, ale bohužel nám dnes nebylo přáno.

ŽK: 84. Exnar Ma. - 17. Nejman D., 67. Nejman D., 77. Šotola

ČK: 67. Nejman D.

Rozhodčí: Barcuch, Třešňák, Kalaš

Diváků: 131

FK Jaroměř - SK Týniště n. O., 08.10.2022, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Fotogalerie zde.

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Gólový sestřih zápasu:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.