Zasloužená výhra áčka po výborném a týmovém výkonu nad lídrem tabulky ze Solnice

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

8. kolo M-GROUP KP mužů - sobota 24.9.2022 od 15:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Solnice 2:0 (1:0)

Branky: 30. Bano, 50. Valášek

FK Jaroměř: Červenka - Valášek (77. Častvaj), Michálek (K), Poděbradský, Horák - Pohořálek, Gorol, Bano, Votrubec, Exnar Mi. (85. Rind) - Kocourek (77. Kořínek (87. Kudrnáč))

SK Solnice: Hůlka - Ptáček, Lebeda, Jilemnický (71. Pavlíček), Volf (88. Kos) - Jaroš (K) (90+1 Nosek), Ptáček, Motl, Nejman, Tobiška - Krolop (46. Valášek)

Úvod zápasu patřil jednoznačně hostům, kteří byli od prvních sekund aktivní, vysoko presovali a s Jaroměří to nevypadalo vůbec dobře. Ze svého tlaku si ale nedokázali vytvořit žádnou vyloženou šanci, a tak se postupem času hra začala vyrovnávat. Hosté byli více na míči, ale pozorná obrana Jaroměře je držela na dostřel Červenkovi branky. Ve 30. minutě se uvolnil uprostřed hřiště Bano a krásnou střelou ze 30ti metrů přesně ,,do víka" otevřel skóre tohoto zápasu kola - 1:0. Hosty tento gól viditelně opařil a do jejich hry se začala vkrádat nervozita.

Druhý poločas začal opět tlakem hostů se snahou vyrovnat. Tento tlak ale utnul v 50. minutě ,,úprkem" po pravé straně hřiště muž zápasu Valášek a jesličkami zvýšil vedení domácích - 2:0. Hosty tento gól nabudil k ještě větší aktivitě, ale byli to domácí, kteří mohli zvýšit vedení, když v 69. minutě hlavičkoval Votrubec v dobré pozici nad hostující branku. Hosté měli snad největší šanci v 74. minutě, když po trestném kopu vykopával v mlýnici z brankoviště domácí Poděbradský. Zrodilo se tak možná nečekané, ale naprosto zasloužené vítězství domácí Jaroměře.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Úvodní minuty zápasu patřily hostům, jejich vysoký presing byl pro nás těžko překonatelný. S přibývajícími časem jsme však vyrovanli hru a vstřelili výstavní gól. Jsem rád, že jsme se dnes vyrovnali hostům v rychlosti a v agresivitě. Základem pro tři body byl velmi zodpovědný přístup celého týmu, po druhém gólu jsme tento aspekt ještě znásobili a kvalitní Solnici nepustili do žádné šance. Ukončit neuvěřitelně dlouho solnickou sérii nás moc těší.

Pavel Potužník, trenér SK Solnice: Všechno jednou musí skončit. Po neuvěřitelné šnůře vítězných mistrovských zápasů jsme tentokrát okusili hořkost porážky. A nutno říct, že dnes zaslouženě. Kromě prvních 20 minut utkání jsme nepředvedli vůbec nic. Domácí byli lepší a gratuluji jim ke 3 bodům.

ŽK: 31. Pohořálek, 59. Poděbradský - 68. Volf, 89. Jaroš

Rozhodčí: Ikizgül, Fryš, Pilný

DS: Vaniš

Diváků: 169

KP mužiA FK Jaroměř - SK Solnice, 24.9.2022, foto: Václav Mlejnek Votrubcova neproměněná šance v 69. minutě. Foto: Václav Mlejnek.

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Ohlasy v tisku:


Gólový sestřih zápasu:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.