Áčko nakonec padlo s Chlumcem po penaltovém rozstřelu

4. kolo M-GROUP KP mužů - sobota 27.8.2022 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FK Chlumec n.C. ,,B" 1:2PK (0:1)

Branky: 58. Kořínek - 16. Hartman

FK Jaroměř: Červenka - Valášek, Podolník, Miichálek (K), Poděbradský (52. Rind) - Pohořálek, Gorol (75. Bano), Exnar Ma. (75. Horák), Votrubec, Exnar Mi. - Kořínek (62. Častvaj)

FK Chlumec nad Cidlinou: Kukal - Jansa, Vopátek (K), Jelínek (78. Burkalo), Věříš - Hartman (84. Heger), Hubený (78. Tichý), Doležal, Veselský - Staněk (89. Němec), Pánek

Utkání s kvalitní rezervou Chlumce začalo z obou stran opatrně a bez vážnějších šancí. V 16. minutě pak udeřilo z nenápadné akce, hosté podnikli brejk z pravé strany, Pánek nacentroval z pravé strany a před Červenkou tečoval šikovně míče Hartman a se štěstím překonal Červenku - 0:1. Jaroměř se po gólu tlačila ještě více před branku hostů a ve 21. minutě střílel levačkou těsně vedle pravé tyče Kukalovy branky domácí Votrubec. Hned ve 23. minutě měla vyloženou šanci Jaroměř, když Gorol vysunul ideálně Kořínka, který šel sám na Kukala, ten ho ale vychytal. Ve 34. minutě zahrával TK Podolník a Kukal musel ukáza výborný zákrok, aby jeho střelu vytlačil vedle tyče.

KP mužiA FKJ - Chlumec n.C. B, 27.8.2022, foto: Václav Mlejnek Nepřímý volný kop Radka Gorola ve 42. minutě. Jeho střelu se pokusil dorazit hlavičkou Jiří Podolník (5). Foto: Václav Mlejnek.

Druhý poločas Jaroměř stupňuvala šance a hosté podnikali nebezpečné brejky. V 57. minutě už ale udeřilo. Votrubec zatáhl míč z pravé strany a našel před prázdnou brankou ideálně Kořínka, který se nemýlil - 1:1. Hned po vyrovnávacím gólu měli obrovskou šanci hosté, když Hartman ,,posadil" na zadek Valáška a byl sám před Červenkou, který ho ale skvěle vychytal. Jaroměř byla lepším týmem a dobývala trpělivě obranu hostí, která ale se štěstím odolávala. V 68. minutě měli hosté po ojedinělém brejku roh a hosté málem vstřelili gól. Jaroměř prostřídala a tlačila se za vítězným gólem, který však i přes velkou snahu vstřelit nedokázala, a tak o vítězi musely rozhodnout pokutové kopy. Ty zvládly lépe hoosté a odvážejí si tak z Jaroměř o bod navíc.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: První půle nám nevyšla podle našich představ, soupeř navíc šťastně vstřelil úvodní branku. Po změně stran jsme byli lepším týmem, ale víc než vyrovnat jsme nedokázali.

Richard Vlášek, trenér Chlumec n.C. B: V okleštěné sestavě jsou body skvělým počinem, vybojovali jsme je obrannou hrou vystavěnou od poloviny hřiště podloženou obětavostí a nasazením celého týmu .Domácí měli lepší držení míče a dobře kombinovali,náš blok až na několik šancí a obdrženou branku odolal a naše brejky soupeře udržovali v napětí celý zápas.Diskuse o spravedlnosti pokutového rozstřelu jsou zbytečné,letos se nám v nich zatím daří.Kluci zápas odmakali,pro naše mladíky výborná zkušenost a zkušenější hráči dnes byli tahouny.

ŽK: 33. Jelínek, 73. Hubený, 83. Hartman

Rozhodčí: Žák, Beránek, Nymsa

DS: Vancl

Diváků: 120


TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.