Áčko sehrálo nepovedený zápas a v Dobrušce zaslouženě prohrálo

21. kolo MIACOM KP mužů - sobota 9.4.2022 od 16:30 - hřiště Dobruška.

SK Dobruška - FK Jaroměř 3:1 (1:1)

Branky: 15. Bílek, 54. Krahulec, 89. Týfa (p.k.) - 10. Kocourek

SK Dobruška: Pěnička - Bohuňovský (54. Štětina), Karal, Krahulec (K), Bílek (90. Krajňák) - Pago, Dvořák, Moník, Brožek - Majer, Týfa (90. Komůrka)

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Častvaj, Poděbradský (K) - Valášek, Gorol, Exnar Ma., Bano (46. Petráček), Votrubec (70. Toman) - Kocourek, Exnar Mi.

Po úvodních seznamovacích minutách jako první udeřili hosté, kdy se střelou k tyči prosadil Kocourek. Byl to však jediný světlý moment hostujícího mužstva v utkání. Svými chybami pak umožnili domácím snadno otočit skóre. Třetí branka z pokutového kopu v poslední minutě byla již jen vyvrcholením zmaru. Rychle musíme na tento velmi nepovedený zápas zapomenout a zvýšeným úsilím v tréninku se kvalitně připravit na domácí utkání s týmem Vysoké n. L. 

Podrobnější popis zápasu zde na webu soupeře.

 

KP mužů RMSK Cidlina - FK Jaroměř, 9.4.2022, foto: Václav Mlejnek Vojtěch Bílek (zcela vlevo vzadu ve žlutomodrém) překonal Lukáše Červenku v 15. minutě. Foto: Václav Mlejnek

Jánský Petr, trenér SK Dobruška:  Prohrávat a zápas otáčet je trochu složité pro moji nervovou soustavu. Po minulém nezdaru v Chlumci jsme byli v očekávání, zda zvládneme zápas s aktuálně třetím týmem tabulky. V zápase jsme eliminovali přednosti soupeře v kvalitě výstavby hry a vytvořili si dostatek šancí. Tři jsme zvládli potrestat a připsat si další důležité body. Děkuji hráčům za odpracovaný zápas.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Sehráli jsme nepovedený zápas. Nebyli jsme nebezpeční směrem dopřeu, nedařilo se nám držet míč, dělali sjme zbytečný chyby. Výhra domácích je zasloužená, rozdíl postavení týmů v tabulce nbyl dnes vidět.

ŽK: 80. Krahulec - 59. Exnar Ma., 82. Horák

Rozhodčí: Žerovnický, Šiling, Valihora

Diváků: 80

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.