Áčko nedokázalo vstřelit Rychnovu více než jeden gól, a tak odešlo na penalty nakonec poraženo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

13. kolo MIACOM KP mužů - neděle 24.10.2021 - 14:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - Rychnov nad Kněžnou 1:2P (1:0)

Branky: 26. Kocourek - 58. Pohl

FK Jaroměř: Červenka - Častvaj, Michálek (K), Poděbradský - Petráček (60. Čenovský), Exnar Ma., Gorol, Votrubec, Pohořálek - Kocourek, Exnar Mi. (86. Bano)

Spartak Rychnov nad Kněžnou: Vacek - Diblík, Kábrt, Pohl (K), Effenberk - Nosek (56. Zimmer), Veselý, Rücker, Zemánek (72. Mňuk) - Linařík (90+1 Kocman), Jedlinský (56. Vavera)

Hned od úvodních minut bylo jasné, že domácí budou opět muset dobývat branku hostí. Rychnov zahustil střed pole a domácím se nedařilo se dostávat do šancí. Gól padl ve 26. minutě po rohovém kopu, na který si naběhl Votrubec, jeho hlavičku vyrazil hostující brankář pouze před sebe, kde byl Kocourek a neměl problém skórovat - 1:0. Červenka podržel svůj tým ve 35. minutě při střele z poza vápna, kterou tečoval Michálek a domácí brankář předvedl kouzelný zákrok.

Do druhé půle domácí doslova vlétli a gól byl na spadnutí. Bohužel nepřišel a hosté se ze své druhé střely na branku vyrovnali v 58. minutě, kdy skóroval hlavou Pohl - 1:1. I přes další šance Matěje a Miloše Exnara však gól bohužel nepadl, a tak utkání skončilo v normální hrací době pro domácí ,,pouze" remízou. V následném penaltovém rozstřelu se pak přiklonilo štěstí k hostujícímu týmu.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes jsme narazili na velmi nepříjemného soupeře, který celých devadesát minut pocitvě bránil, hrál důrazně a agresivně. Byla škoda, že jsme nepřidali druhý gól, zejména v úvodních minutách druhé půle jsme byli k jeho vstřelení velmi blízko.

Václav Brůžek, předseda oddílu: Fotbal nemá logiku. Bez kanonýra Zajíčka, v brance s v pořadí s pátým brankářem si odvážíme ze hřiště třetího týmu tabulky překvapivé, ale zasloužené dva body. Tentokrát byl náš poctivý výkon odměněn. Velké povzbuzení do dalších zápasů. Gratulace celému týmu a hlavně mágovi v brance Vackovi, který exceloval i v penaltách.

ŽK: 20. Exnar Ma., 69. Kocourek - 24. Nosek, 91. Kábrt

Rozhodčí: Žák, Kafka, Šotek

DS: Štěpař

Diváků: 180

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.